The Bachelors - Australien

I Måndags kom det sista avsnittet av Australiens Bachelor ut på tv4 play. En Säsong som tydligen inte lockat tv tittare och jag kan lite förstå det. Jag är nämligen inte att serien är lika bra när dom har 3 Bachelors. Viket är synd eftersom den Australiensiska versionen egentligen har varit den bästa. Jag tycker dock ändå att den varit helt okej, framför allt när dom värsta tjejerna försvann. Det som också förvånade mig var att jag för en gångs skull tycker att alla gjorde rätt val. 
 
  1. så bra att Brea sa nej, hon förtjänar någon som ser saker från hennes synvinkel. Dessutom hade hon fått en så fördomsfull svärmor som anser att endast hennes sätt att leva är rätt. Hade jag varit Brea så hade jag lagt benen på ryggen och stuckit så snabbt jag bara kan.
  2. Luke och Ellie kändes självklara från start och är också det enda paret som fortfarande är tillsammans. 
  3. Ben och Mckenna tror jag att vi tv tittare fick se en mer rättvis bild av än dom som var i huset. Dock tror jag att det var lite dumt att han la så mycket tid på tjejer han var osäkra på, för då kanske dom hade listat ut att deras liv inte var kompatibla. För att gilla varandra är inte nog när verkligheten kommer in.
Så lite tråkigt att det inte fungerande mellan Ben och McKenna. Sen visst önskar jag att Wes ska hitta någon, men detta var nog fel forum om han anser att han kompromissat färdigt bara genom att vara där. Jag tycker att det var ganska nedvärderande. Sen kanske det inte var helt rätt för honom för han styvmamma var nog en av de mest nedvärderande personer jag sett och att Brea inte bara reste sig upp och gick under deras samtal var stort, för herregud vad irriterad jag var när hon satt och berättade om att Brea inte träffat någon som respekterar henne innan. 1 vad fan vet hon om det, 2 kan bara en religiös person då vara respektfull?! Nej usch hon var verkligen säsongens värsta personlighet, tror faktiskt jag tyckte sämre om henne än om Liza....