Avsnittsammanfattning vecka 21

Chicago Fire - Säsong 12 Avsnitt 12

Att det skulle bli någon typ av uppföljning på storyn med ambulansmedarbetaren som Boden kickade från teamet visste vi ju. Så man fick ju direkt onda aningar när han dök upp i avsnittet, men jag hade ju aldrig trott att han skulle få sparken. Men inte heller att han bara skulle byta sida och tema ihop sig med Violet och berätta vilken masterplan som Robinson faktiskt har. Så tack vare varningen kanske gänget på 51 har en chans att klara sig. Sen är också frågan om hennes plan är att tillsätta Severide som chef och få bort Boden, med tanke på hur fjäskig hon var.  

Chicago PD - Säsong 11 Avsnitt 12

Shit vilket avsnitt och vad mycket som hände. Det kändes ju så bra när man insåg att dom verkade få en ledtråd på vem seriemördaren var. Lite läskigt också när man insåg hur mycket information han faktiskt hade tillgång till och vad han har kunnat höra. Så att han lyckades göra sig av med vittnet var ju lite skrämmande. Men att han också lyckats komma åt Voight är ju också lite läskigt. Nu kommer gänget säkert hitta honom i nästa avsnitt och lösa det, men det går ju inte att komma ifrån att han är en riktig totyrmästare. 

Chicago Med - Säsong 9 Avsnitt 12

Så tragiskt med Marcel unga patient som förlorade sin levertransplantation. Förstår ju varför han var tvungen att ge vidare levern, men det gjorde ju ont i hela själen när man såg det. Ripples kompisar har nu också fått barn, vi får väl bara hoppas att pappans behandlingar faktiskt kommer fungera så han får se sitt barn växa upp. Men det känns ju också som att han gick ganska länge utan att söka vård också. Jag gillar också Rippley och Hannah, det känns verkligen som att dom två har potensial att bli något riktigt fint, jag gillar också att han faktiskt öppnade upp sig för henne, i alla fall lite 🙂

911 - Säsong 7 Avsnitt 1

Säsong 7 blir första säsongen där 911 ligger med på mitt veckoschema över serier som jag ser på och det ska bli kul. Kan dock också tänka mig att det kan bli lite rörigt med tanke på likheterna med chicago seriena, men börjar jag blanda ihop det för mycket så kanske jag får pausa 911, men där är vi inte än. Athena ville inte åka på kryssning och det var uppenbart, men jag tycker faktiskt att hon var både otacksam och elak mot Bobby i sitt sätt att agera. Sen kan man ju säga att det kommer bli kaos på båten, det har vi ju sett i flashbacks och vi vet att Athena överlevde, frågan är om Bobby gjorde det, jag har hört rykten om att det inte kommer gå så bra för någon av huvudpersonerna. Så är nu lite spänd inför avsnitt 2. Jag tyckte också att Christophers dejtande var väldigt underhållande samtidigt som man tyckte synd om honom när man insåg varför han gjorde som han gjorde. 

Grey's Anatomy - Säsong 20 Avsnitt 7

Jag tyckte så synd om Simone i avsnittet, men samtidigt fint att Bailey tog hand om henne och att hon vågade anförtro sig. Sen har vi Jules och Blue, jag gillar verkligen deras kemi och jargong, dom är roliga och charmiga och serien behöver ett sådant "par" för det är nog bara en tidfråga innan dom är det. Egentligen hade serien nog mått bra av ett nytt MerDer men det är nog egentligen omöjligt att lösa, men försöka kan man ju ändå.  Jag är efter 20 år fortfarande lite förvånad över hur mycket jag faktiskt gillar och uppskattar varje avsnitt jag får av grey's!