Avsnittsammanfattning Vecka 19 & 20

Chicago MED - Säsong 9 Avsnitt 10

Maggie hamnade mitt i ett rejält drama när helikoptern som hon åkte i fick nödlanda, där piloten också blev väldigt alvarligt skadad. Tyckte dock att det var märkligt att det tog så himla lång tid innan dom blev hittade. Tänkte att det ändå måste vara möjligt att spåra en helikopter, men då hade det ju inte blivit lika dramatiskt. Det var också kul att se Hodgins från Bones i avsnittet, gillade varkligen honom där. Även om han i det här avsnittet kanske inte var den smartaste jag sett. Men som sagt lite drama måste ju skapas. 

Chicago Fire - Säsong 12 Avsnitt 11

Så spännande avsnitt och såklart var det dags för Severide att få ett avsnitt där han kunde få vara lite hjälte ibland. Blev ju dock ändå lite förvånad att han valde att följa med på taket av bilen hela vägen, det kanske ändå var lite för farligt, bättre att hoppa av och larma polisen om vad dom håller på med kan jag tycka. Men som sagt, det var dags för honom att bli hjälte igen. Också lite fundersam på vad det är med den nya killen, dom vill ju måla upp honom som skum, men frågan är om han är det eller om det är något annat. Något är det i alla fall.

Chicago PD - Säsong 11 Avsnitt 11 

Kul med ett Kevin avsnitt igen, men bra att dom sa åt honom att hålla sig borta från familjen. Han agerar som att han gjorde något fel men det gjorde han ju inte. Så klart jobbigt att man förlorade en oskyldig person, men han valde också att springa mot dörren när han egentligen borde stannat kvar där han var gömd. Så bra att han fick en tillsägelse även om han bara gjorde allt för att vara snäll. Sen hade vi hans CI blev faktiskt lite irriterad när man insåg att han lurat Kevin, det känns helt enkelt att han är för snäll för sitt eget bästa.

Chicago MED - Säsong 9 Avsnitt 11

Ripley har snabbt blivit en av mina favoriter och jag är nog inte den enda som tänker så för han har ju blivit en av läkarna man ser mest och så hade det ju inte varit om man inte gillade honom. Sen vill man ju veta mer om hans bakgrund. Lite ledtrådar har vi ju fått men samtidigt såg man ju att han var ansträngd under förhören i det här avsnittet och att Dr Charles gick in och blev ganska överbeskyddande mot honom. Sen var det väl för tur att han kompis tillslut gick med på att berätta för sin flickvän att han var sjuk. Sen har vi Maggis nya kille, jag hoppas att han kommer vara med mer framöver, vilket inte känns som en omöjlighet, för det känns som att Acher gillar honom även om han gick in skadad. 

Grey's Anatomy - Säsong 20 Avsnitt 6

Det känns ju att hela grejen med att interns har ett för späckat schema, tjänar för lite och blir utarbetade känns som ett tema vi sett några gånger i serien under de senaste 20 åren. Så ändå lite märkligt att Bayliey reagerade som hon gjorde, samtidigt som hon faktiskt också ville hjälpa dom. Lite speciellt att Ben flyttar in i huset, samtidigt kan ju inte Luca säga något om det eftersom han flyttat ut. Sen måste jag säga att Chatrine var lite jobbig i det här avsnittet. Som att Link inte alltid vill sina patienters bästa och gör det han tror är bäst. Nej nu skulle han plötsligt trolla fram en ny bättre behandling än den han tagit fram från början. Det kändes ändå lite fel måste jag säga...