Avsnittsammanfattning chicago serierna Avsnitt 5

Chicago Fire – Säsong 12 Avsnitt 5

Jag tycker att det är så jobbigt att Stella tycker att det är jobbigt att Severide är borta, det gör mig lite orolig, jag hade nog tyckt att det var bättre om dom inte hade kommenterat det så mycket. Jag tyckte också att det flöt på lite för bra för Brett i hennes bröllops planer och att det var både lite kul och skumt att hon börjat förlita sig på en helt ny person så mycket och inte hade kvar hennes vänner i planeringen. Nu kommer hon säkert att lösa det, men det var ju väldigt underhållande när hon insåg att hon ska gifta sig i en fiskaffär… Jag gillar också att Sam tar hand om den nya killen, han verkar ändå ha det lite svårt just nu…

Chicago PD - Säsong 11 Avsnitt 5

Jag gillar ofta avsnitten med mycket Kevin fokus. Han är ju så himla härlig och snäll, så det gör ju lite ont när man är rädd för att han har gjort fel. Så jag tycker att det var så himla fint när Hank sa åt honom att det inte alltid finns något rätt svar på vem man ska springa till och försöka rädda utan man får göra så gott man kan. Men överlag var det ett spännande avsnitt att följa även om jag nu i efterhand har lite svårt att komma ihåg vad som hände. Men tycker att det ganska ofta kan vara så i serier som denna när avsnitten har en egen story som avslutas oh ibland är det faktiskt väldigt skönt med sådana serier också.

Chicago MED - Säsong 9 Avsnitt 5

Jag led så mycket med den gamla mannen. Jag tycker att hans story var så himla tragiskt och sorglig. Han ville bara hjälpa och rädda sin syster, men kunde inte göra det för att han inte kunde kommunicera tillräckligt bra. Jag gillar också den nya doktorn mer och mer, jag uppskattar också att han och Charlies inte verkar vara ovänner längre, utan jag hoppas att dom faktiskt kan bli bra vänner på sikt. Sen tycker jag bara att storyn med Goodwin och hennes exman är jobbig och jag tycker så synd om dom!