Avsnittsammanfattning chicago serierna Avsnitt 4

Chicago Fire – Säsong 12 Avsnitt 4

Stackars Cruz som trodde att han inte var bjuden till Brett och Caseys bröllop, samtidigt som man ju viste att han var det. Jag har ju också haft lite farhågor om att Severide inte kommer vara med lika mycket i serien och även om jag saknar honom, så tycker jag ändå att dom gör det ganska snyggt och så länge han dyker upp med några avsnitts mellanrum och det inte blir för mycket drama med han och Stella tror jag inte att jag kommer ha problem med det. I övrig gillade jag också Stellas storyline med den lilla tjejen. Jag gillar också att Carver börjar få en egen handling som inte bara är personen som ska komma i mellan Stella och Severide och jag har inte något problem med att han och Violet träffar varandra, även om jag inte tycker att dom har byggt upp det så bra att man verkligen hejar på dom heller. 

Chicago PD – Säsong 11 Avsnitt 4

Så kul att Torres var tillbaka, jag var nästan rädda att han lämnat serien. Han har för mig blivit en väldigt uppskattad del av gänget. Dessutom är det ganska kul när han är undercover, han är ju så ny att man ändå är lite orolig att han ska göra något fel men hittills har det ju gått bra. Sen går det ju inte alltid som han tänkt sig men det kommer ju inte sluta bra om han får ihop det med sin CA som dessutom är gift med personen som dom ska försöka fånga. Kan vara där han kommer att göra sina misstag, tycker i alla fall detta var ett bra och spännande avsnitt, jag har lite väntat på att det skulle börja rulla igång.

Chicago MED – Säsong 9 Avsnitt 4

Archer är tillbaka och jag gillar att han satte dit den nya läkaren. Jag förstår ju vart hon kommer ifrån och varför hon gör som hon gör, men jag som är en regelföljare har lite svårt för når någon sätter att bryta mot regler i system istället för att försöka förändra regelverket… Jag gillar också att Hanna denna säsongen inte verkar paras ihop med varken Archer eller hans son utan den nya snygga läkaren. Jag tror att det kan vara något som jag vill följa… Kul att se Liam från Dynasty igen även om det bara var i en liten roll, jag hoppas han hittar en ny serie snart, men det kändes också konstigt att ha ett helt avsnitt utan Dr Charles. Shannons story var också lite tragisk, men demens är alltid jobbigt…