Love is Bild USA - Säsong 6

Jag hade hört ganska mycket negativt om den här säsongen så det dröjde lite innan jag började att se på den, men den var inte så dålig som jag hade befarat även om det bara var ett par som lyckades hålla ihop. Det var också det paret som från start kändes självklara. För i den här säsongen som var det två av tjejerna som jag faktiskt reagerade väldigt mycket på hur dom betedde sig och den ena var Laura, jag tycker att hon överreagerade och försökte få det att låta som att Jearmy var otrogen mot henne. Ska jag vara ärlig så tror jag att hon inte riktigt gillade Jearmy på utsidan försökte hitta fel och såg detta som sin chans att göra slut utan att bli the bad guy. Han hade delat sin plats med henne och jag tycker att det är fine och till och med bra att han körde hem en ensam tjej mitt i natten oavsett om det är han ex eller inte. Sen att dom efter att han och Laura gjorde slut blev tillsammans och fortfarande är tycker jag faktiskt inte är något konstigt eller att dom gjort något fel. Jag tycker faktiskt att dom båda fick oförtjänt mycket skit i sista avsnittet. Dom två var inte rätt för varandra och det är fine. Man behöver inte måla upp det som att den andra sidan har gjort fel...
 
Sen har vi Chelsa, hennes osäkerheter orsakade uppbrottet. Att gång på gång kräva den typen av bekräftelse blir för mycket och hon hade faktiskt inte alltid förmågan att se saker från den andra sidan. Jag var djupt chockad över att Jimmy efter det sista bråket då han ville göra slut lät sig övertalas att vara kvar, men han fick mycket pluspoäng från mig när han faktiskt sa att han inte kunde gifta sig med henne och att hon förbrukat hans förtroende. Hon behöver nog jobba med sig själv. 
 
Att Amber och Clay inte höll gjorde mig lite besviken samtidigt moget av honom att säga att han inte var redo och behövde jobba med sig själv. Vilket han också gjorde och det kändes ju som att det fanns hopp för dom två nu i efterhand.