Bridgerton - Säsong 3

Jag kände att när man väl har längtat så länge på en säsong av Bridgerton så vill man inte ha den uppdelad. Så jag väntade med att börja se den till dagen innan sista avsnitten släpptes och det är jag väldigt glad över för jag kunde verkligen både plöja säsongen och njuta av den. 
 
Jag har ju läst böckerna, men måste ändå säga att serien är så himla mycket bättre. Jag gillar hur Pen och Colins story växte fram från vänskap, vilket också gjorde att allt kändes så naturligt. För det är ju något som vi sett sedan säsong 1. Han var ju så beskyddande över henne samtidigt som man förstod att han inte skulle bli glad när han förstod att hon var Lady Wisteldown. Men jag gillade också att hon stod för hur viktig tidningen var för henne men det var också kul när alla insåg hur mycket hon också faktiskt tjänat på den. Hon visade att hon är stark och kan ta hand om sig själv! Jag gillade också att man blev introducerad till Francescas story. Jag har funderat över när den skulle komma eftersom hon redan skulle vara gift sedan innan och även där presenterade dom en twist där hennes livs kärlek nu plötsligt är tjej, ska bli intressant hur dom bygger vidare på det. 
 
Överlag tycker jag verkligen om hur mycket man fick se av dom andra syskonen i den här säsongen eftersom både Benedict, Eloise och Francesca faktiskt hade viktiga storydelar. Och med tanke på att den slutade med att Eloise och Benedict kom överens om att dom skulle ses på deras mammas maskeradbal så antar jag att nästa säsong är Benedicts, men det kommer vi säkert få vänta på!