Avsnittsammanfattning vecka 23 & 24

911 - Säsong 7 Avsnitt 4

Nu har gänget kommit tillbaka och återhämtat sig och det var lite skönt att se alla tillbaka i sin vardag. Det var också SÅ kul att dom var med på Bachelor mansion och vi fick se Joey igen. Annars så var det ju verkligen Buck som var huvudpersonen i det här avsnittet. först var det ju lite gulligt hur avundsjuk han blev på Eddie och helikopterpiloten från förra avsnittet. Men trotts det kan nog en av seriens största WTF moments ha kommit när piloten kysste Buck, sen hade vi Buck reaktion på det hela som inte alls var vad jag hade förväntat mig då han hela tiden varit seriens största tjejtjusare. Så det ska bli väldigt spännande att se vad som kommer hända framöver. Jag ser fram emot nästa avsnitt! 

Grey's Anatomy - Säsong 20 Avsnitt 8

Så fick gänget äntligen komma tillbaka in i operationssalarna. Det var ändå på tiden, det var också dags för dom alla att göra proven, så den stora frågan nu är ju om alla kommer klara dom eller inte. Sen har vi Simone och Luca, jag gillar ju dom två, samtidigt som jag inte vill att Luca ska bli sårad igen. Simone har sårat honom tillräckligt även om hon inte menat det och det kändes ju inte som att det var guld och gröna skogar där direkt. Sen har vi Owens nya idé, jag tyckte att det var en bra sak som han kom på men jag kan tänka mig att det kommer bli lite problem i och med att han valde att gå över huvudet på Teddy direkt till Cathrine för att få pengar till den. Samtidigt som jag förstår varför han valde att göra så också…

911 - Säsong 7 Avsnitt 5

Buck i det här avsnittet var bara för söt, samtidigt som jag kan förstå att det var lite svårt för honom att veta hur kan skulle reagera och hantera situationen, framför allt eftersom ingen visste eller ens skulle kunna ana att han skulle börja dejta en kille. Men jag gillar samtidigt hur modig han är och i samma avsnitt både berättar för Eddie och Maddie. Så jag ser fram emot att se vad som ska hända härnäst. Verkar som att Chimney kommer att vara försvunnen lagom till han och Maddies bröllop och det är typ det som man kommer ihåg mest av från avsnittet med tanke på att det var så det slutade. Så ser fram emot att se nästa avsnitt för att se vad som hänt. 

Grey's Anatomy - Säsong 20 Avsnitt 9

Kul att Maggie kom tillbaka, det kändes som att hon och Winston faktiskt behövde ett bättre och mer värdigt avslut, blev dock lite rädd att hon ska ta med sig Lucas där ifrån. Han har varit min favorit av dom nya även om han den här säsongen kanske har varit lite sur och bitter. Att följa med Maggie är ju ett bättre alternativ än att behöva gå om ett år, det förstår man ju, men man kan ju hoppas att dom hittar en lösning så han kan få stanna ändå. Sen har vi Merediths forskningsprojekt som jag både tycker är lite spännande men det går ju inte att komma ifrån att det ställer till med problem för andra. Teddy har nu blivit va med jobbet, men tror nog ändå att det kommer att lösa sig, framför allt med tanke på resultat dom fick fram. Så håller tummarna att Cathrine ändrar sig när hon ser resultatet... 

Strandhotellet  - Säsong 3 Avsnitt 1

Nu är strandhotellet tillbaka och det var en trevlig överraskning även om jag inte kan säga att det är en serie som jag saknat. Den startade upp ett tag efter förra säsongen och saker hade rullat på Julie gifte sig och har varit borta på sin smekmånad och när hon kom tillbaka var Rebecka kvar. Jag kan ju förstå att det gjorde henne sur även om jag har svårt att få grepp om vem Rebecka egentligen är och vad hon vill. Sen har vi Werner som inte riktigt har kommit tillbaka och fått tillbaka sitt minne, han vet dessutom inte om att Petra är d*d. Så det lär ju bli kaos när han får reda på det. Sen är han ju bakåtsträvare som inte förstår att alla andra gör vad dom kan för att rädda hans hotell. Lollsan son har ju också hamnat i trubbel nu och herregud vad korkat av honom. Fine att han ville skydda sin flickvän, men det här var ju en av de grövsta överdrifter jag har sett.