Avsnittsmmanfattning vecka 25 & 26

House och Dragons - säsong 2 Avsnitt 1
Så glad över att serien är tillbaka. Men det var ju ett tag sedan man såg serien och jag måste erkänna att jag verkligen fick anstränga mig att komma ihåg karaktärerna och vem som var allierad med vem. Men kanske också det viktigaste vilka som är fienden. Så efter det första avsnittet så är jag mer förvirrad än var jag var innan, men jag ser samtidigt fram emot att se nästa avsnitt väldigt mycket! 
 
Pretty Little Liars - the original sin - Säsong 2 Avsnitt 8
Det jag gillar med den nya omgången av PLL är att varje säsong faktiskt är mer eller mindre avslutad och att man faktiskt får svar på sina frågor. Just denna lämnade ändå några frågetecken öppna för en potentiell säsong 3 vilket ändå känns ok.  Det verkar ju som att Archie har kommit ut och att han besökte psykologen, får se om hon överlevde det. 
 
Jag är dock inte så förtjust i Jen. Det känns som att hon har någon typ av baktanke eller agenda, jag får inte riktigt grepp om henne helt enkelt men litar på henne gör jag inte. Men att hon såg till att det riktades misstankar mot alls pojkvänner tyckte jag var riktigt illa. Jag blev också så besviken över att Imogen attackerade sin pojkvän på grund av henne och att dom inte längre är tillsammans. Jag gillade honom och man märkte att hon mådde bättre runt honom. 
 
Annars gillade jag hur dom knöt ihop det även om det blev lite löjligt med att Tabitha blev sista tjejen och att det var hennes chef som hade blivit medhjälpare i det hela och tog henne sist för att han var avundsjuk för att hennes filmer fick bättre uppmärksamhet än det som han hade gjort. Sen att en mamma inte vill förstå vilket monster som hennes son var kanske man kan förstå, men jag kan ju tycka att detta var lite överdrivet. Men jag har ju samtidigt haft en ganska underhållande säsong att se på....
 
Strandhotellet - Säsong 3 Avsnitt 3
Sebastian känns som en person som börjar bli desperat och kan komma att göra dumma saker inom kort. Är lite rädd för att han kommer låna pengar från Lucas utpressare, det känns som att det kan bli en soppa där. Samtidigt känns det ju som att Werner börjar få tillbaka lite av sina minnen, men det kan ju också balla ur när han får reda på vad som hänt med Petra. Men det känns som att det är på tiden att han förstår vad som händer med tanke på att hans exfru shoppar loss på hans kort just nu. 
 
House of Dragons - Säsong 2 Avsnitt 2
I det här avsnittet kände jag att jag började hänga med i vad som hände. Jag är ju ändå team Rhaenyra och hoppas kanske att Otto kan byta sida nu när Aegon faktiskt sparakde sin egna morfar som rådgivare. Dock känns det ju lite långsökt men man kan ju hoppas. Dock kändes det ju som paraden som Alicent skickades ut på innan begravningen var en vinst för Aegons sida, men det kan svänga fort i den här serien. Hur gärna man än vill att Daemin ska vara på Rhaenyras sida så kan man inte lite på honom och jag hoppas att hon kommer bli helt klar över det snart! 
 
911 - Säsong 7 Avsnitt 8
Här hade vi ett avsnitt där Bobby var hjälten, jag var dock lite orolig för att han skulle tappa det när han träffade ett offer från lägenhetsbranden. Men han lyckades hålla ihop det och dessutom rädda livet på honom även om det var med nöd och näppe. Samtidigt kan jag ju förstår att någon som var med i branden inte bara kan förlåta honom. Men man fick ju också så mycket bakgrund och förståelse för honom och vad han gått igenom som barn. Nu vill man ju bara att han ska få ett lugnt och lyckligt liv. Heja Bobby!