Avsnittsammanfattning

Chicago Med – Säsong 9 Avsnitt 2

Kul med en till läkare i serien, någon som tydligen ska bli den nya Will. Visst gillade jag Will, men jag var också lite trött på att han alltid skulle bryta mot alla regler. Sen har vi personen som Charles har en bakgrund med, han verkar absolut vara en bra läkare, men det känns som att även han har en förmåga att tänja på gränser, så jag tror att det dröjer lite innan han och Dr Charles kommer vara helt på samma bana. Jag börjar också tröttna lite på Achers storyline. Visst kul att han nu har blivit en okej person för innan var han ganska svinig, men jag känner samtidigt att vi ältat samma saker med han och hans son och nu kom exfrun in i bilden också… Men som sagt den delen borde vara över snart.

Chicago Fire – Säsong 12 Avsnitt 2

Jag tycker så synd om Herman, jag förstår ju honom till 100% samtidigt som hans hörselskada verkligen utsatte inte bara honom utan alla andra för risk. Jag är också så himla glad för Brett, samtidigt som jag är orolig för att hennes dagar i serien är räknade. Men jag får då trösta mig med att hon i alla fall kommer att få ett värdigt slut. Vi har Vendela och Carter som nu väldigt tydligt pushas mot varandra, framför allt efter att Gallow har slutat.

Chicago PD – Säsong 11 Avsnitt 2

Jag lider så med Adam och jag vill ju inte något mer än att han ska få komma tillbaka,men han gör det ju inte helt på rätt sätt med tanke på att han blandar sig i saker som han just nu tyvärr inte har rätt att blanda sig i. Det han borde fokusera på är att bli frisk och klara proven så han får komma tillbaka. Men dom är fortfarande en man kort i teamet och det känns som att dom måste få lite ordning på teamet igen för att serien ska kunna börja rulla på. Just nu känns det lite som att den står still och man inte riktigt vet vilken riktning den kommer att ta.