Avsnittsammanfattning chicago serierna

Så nu är jag igång här och ska börja publcera inläggen som jag samlat på hög den senaste månaden då jag jobbat på att få allt det tekniska med denna bloggen att fungera. 

Chicago MED – Säsong 9 Avsnitt 1

Jag är så glad över att strejken bland manus skrivarna i USA äntligen är över så jag kan få tillbaka alla mina favoritserier. Först att komma tillbaka var Chicago serierna vilket var ett kärt återseende Men eftersom det är snart ett år sedan jag såg den sist så var det absolut lite jobbigt att hänga med, inte med karaktärerna för dom har man följt så länge men just när det kommer till historierna som lämnades öppna när förra säsongen slutade. Archer har ju sina njurar som inte längre fungerar och sin son som ska donera till honom. Sen hade vi en ny läkare som Dr Charles hade lite historik med så jag antar att säsongen kommer börja med en viss del drama mellan dom två. Sen verkar ju inte AI maskinens historia vara helt över, så vi får se vad som kommer hända där i framtiden.  

Chicago Fire – Säsong 12 Avsnitt 1

Vi fick ju vårt svar ganska fort om Brett och Casey hade förlovat sig, nu visste vi väl ändå att hon skulle säga ja så jag blev väl inte förvånad när det avslöjades. Det tråkiga är ju bara om Brett kommer försvinna från serien, men i så fall kommer hon ändå att få ett värdigt slut. Severide var äntligen tillbaka men han och Stella hade ju inte riktigt återhämtat sig. Dock tycker jag att de var bra att hon insåg att han har en del i sitt jobb som han verkligen brinner för och inte kan hindra honom från att jobba med det, men att dom måste hitta ett sätt att kommunicera om det istället.

Chicago PD – Säsong 11 Avsnitt 1

Jag är så glad över att Adam klarade sig, det var en cliffhanger från förra säsongen som jag verkligen inte gillade och dom skrämde mig lite i början när dom sa att dom var tvungen att hitta en ersättare. Men han lever men kämpar med att komma iform och det kan jag leva med, för han kommer komma tillbaka. Hailey är ju också en sån cool person och jag gillade verkligen hur hon såg och la ett pussel om vad som kunde ha hänt medans teamet hon var ute med bara stod och pratade, den kanske dom hade en poäng i att hon kan hantera saker lite bättre och lugnare för att se hela bilden va vad som hänt.