Love is Blind - Säsong 3

Jag är ju inne i en riktig Love is blind period och känner att det är lika bra att bara plöja säsongerna. Det är också en typ av serie som passar perfekt att se på när man har mycket att göra på jobbet och är trött. Nu ska jag vara ärlig och säg att den här säsongen verkligen chockade mig. jag trodde typ att alla skulle säga ja till varandra på slutet, så när det bara kom nej efter nej så förstod jag inget. SK och Raven var för mig ett solklart ja, sen så förstår honom i att dom inte var redo för det är man inte efter så kort tid. Sen blev jag glad över att dom lyckades bli tillsammans ändå efter bröllopet, även om slutet av säsongen visade att han hade varit otrogen vilket jag tyckte var så tråkigt!

Alexa och Brennon kändes ju så stabila från start och som att dom inte hade mycket problem alls. Såg nu också att dom väntar bäbis, så kul!

Colleen och Matt gjorde mig orolig, jag tyckte att han var alldeles för osäker och att hon skulle anpassa sig så mycket efter att han blev arg eller svartsjuk. Men dom kanske behövde ett Ja för att bevisa för varandra att dom valde varandra. 

Sen har vi dom ärliga herrarna. Jag håller med om att Cole framför allt i början betedde sig lite svinig men att han också kompenserade upp det. Jag tror faktiskt att Zanab hade problem med sin självkänsla och när han skämtade och var ironisk så tog hon det som kritik, jag tror kanske att det är något som dom hade behövt prata om, för min tolkning av klementin scenen som dom pratade om i återträffen var faktiskt inte något som jag ens reagerade på och hade troligtvis varit något som jag själv hade kunnat säga. Han sa ju aldrig att hon inte skulle äta den... Mycket saker som faktiskt satt i hennes huvud, sen kanske han om dom bor ihop också skulle kunna läsa av henne, men dom hade ju inte känt varandra länge alls. 

Sen hade vi Nancy och Bartise, här vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Han kände sig inte redo att gifta sig, vilket var rimligt. Jag tror faktiskt att Nancys helt skruvade familj förstörde det för dom. Hon stod ju där på bröllopet trotts att Nancy bad henne att gå så att hon inte fick pratat med honom. Jag tror att dom hade kunnat vara på en annan plats och lyckats om dom familjen inte hade lagt sig i. Sen var han inte något helgon och inte jättesnäll i alla lägen utan ärlig. Men hade min partners familj hållit på som Nancys hade jag lagt benen på ryggen och flytt.

 

Men man får ju ändå ge säsongen godkänt med tanke på att två av paren ändå har lyckats hålla ihop.