Avsnittsammanfattning

Chicago Fire - Säsong 12 Avsnitt 7

Jag tyckte att avsnittet var bra och jag gillade verkligen Severides storyline i avsnittet. Dock förstörde den nya sjukvårdaren det, jag vill dock inte döma ut honom än, det känns ju som att han vill göra rätt och jag tycker att det kanske är att hårdra det att han ifrågasätter Violet för att hon är kvinna. Det är ju alltid svårt att komma ny in på en arbetsplats och hitta sina rutiner. Dock är det ju lite suspekt att han springer till högsta chefen och skvallrar på det som händer i huset, det hade ju varit en sak om dom misskötte sig och inte gjorde ett bra jobb, kan ju tycka att Violet var lite väl hård mot honom, men inte så till den grad att hon behövde bli anmäld. Det var nog mer hans ego som blev skadat.  

Chicago PD Säsong 11 Avsnitt 7 

Så himla bra avsnitt och jag gillar verkligen att det har blivit lite av en följetång även om det var ganska tragiskt, jag önskade verkligen att Hank skulle hinna till skogen i tid. Samtidigt som jag nu blev lite fundersam, för dom trodde ju att dom hittat rätt person, men den personen satt ju i förhör samtidigt som någon annan lockade Noah till skogen. Den stackars killen var ju skadad att han verkligen inte kunde tänka logiska tankar eller lyssna på logik. För det är ju ganska rimligt att någon annan har tagit en telefon än att hans pojkvän har återuppstått. Men nu tänker jag att dom har en till mobil att spåra för att kunna hitta den riktiga förövaren. 

Chicago MED - Säsong 9 Avsnitt 7

Jag gillar Ripley och Charles partnerskap mer och mer. Eller partnerskap, men nu kan dom ju ändå samarbete, vilket dom inte kunde i början av säsongen. Jag tyckte också att dom var så himla fina i hur dom hanterade patienten med OCD. Sen har vi Hannah och Ripley det är nog ett par som jag kan gilla och nog hennes bästa alternativ sedan Will. Jag tycker faktiskt att Med har fått ett riktigt lyft nu den senaste tiden med nya doktorer höll jag på att säga men det stämmer inte för det är bara Ripley som jag gillar, den andra tycker jag ju bara är jobbig. Sen känns det som att dom vill få till lite drama kring Shannon och att hon dejtar en läkare samtidigt som hon är chef, men jag vill faktiskt bara att hon ska få vara lycklig. 

Grey's Anatomy - Säsong 20 Avsnitt 1 

Jag är så glad över att mitt älskade Grey's Anatomy är tillbaka. Den dumma strejken har ju gjort att man har fått vänta i nästan ett år på nya avsnitt vilket har varit plågsamt. Jag gillade också att avsnittet var pang på och påbörjades där det slutade, vilket ändå var ett ganska spännande avslut. Både med tanke på Stephanies avbrutna bröllop, Teddys kollaps och att Jo och Link äntligen har tagit ett steg ut friendzoonen.  Jag har också hört rykten om att Meredith ska komma tillbaka men i det här avsnittet verkade det ju som att dom skulle tillbaka till Boston. Sen kan man ju inte annat än älska när Bailey kom in och tog tillbaka sina interns. Det här kan blir en riktigt bra säsong!