Avsnittsammanfattning

Chicago Fire - Säsong 12 Avsnitt 8

Boden hamnar ju ofta i klinch med olika personer i höga positioner men hittills har det ju alltid löst sig för honom. Men det är ju ändå ett orosmoln som ligger över dom. Jag tror ju inte att den nya sjukvådaren är elak, men samtidigt så sätter han sig i jobbiga positioner. Jag kan dock ändå hoppas att han såg att Violet faktiskt är en väldigt bra person med tanke hur det gick på deras senaste besök och att man ibland måste vara lite flexibel för att kunna hantera andra människor, men smatidigt vet man ju att lite drama var att vänta sig när dom skulle ta in en ny person i teamet, det är ett mönster man sett dom sensate 12 åren. 

Chicago Med - Säsong 9 Avsnitt 8

Jag gillar verkligen att Daniel har hittat Julianna och att dom verkar vara lyckliga tillsammans. Dock har jag aldrig gillat hennes bror och även nu känns det som att han bara är ute efter genvägar och faktiskt göra otillåtna saker, vill bara inte att det ska leda till en spricka mellan dom för att hon känner att hon måste ta sin brors parti. Sen har vi den nya tjejdoktorn , ja är så trött på henne. Hon bryter hela tiden medvetet mot reglerna och sen när hon väl får konsekvenser för hennes beteende sätter hon på sig en offerkofta och säger att hon är inne på sin sista chans. Ja men har du inte lärt dig något av dina tidigare varningar så kanske du inte ska ha det jobbet du har, just saying! Tur att vi har fått en ny doktor som jag gillar och jag gillar också tanken på honom och Hannah tillsammans.

Grey's Anatomy - Säsong 20 Avsnitt 2 

Så glad över serien är tillbaka! Jag älskade att Luca faktiskt sa ifrån till Stephanie, hon leker med honom och har gjort det ett tag, jag tror verkligen att hon gillar honom, men det spelar inte någon roll när hon inte behandlar honom väl. Jag gillar också att Bailey är tillbaka som chef och ändå straffar sina interns på ett ganska bra sätt även om dom själva inte är helt nöjda över situationen. Teddy verkar också bli bättre även om hon kanske inte borde sitta och jobba hela tiden. Sen har vi Jo och Link dom är ju bara för söta och jag vill bara ha mer av dom, man vet ju ändå att en vändpunkt kommer komma, det gör det alltid. 

Chicago Fire - Säsong 12 Avsnitt 9

Ny sjukvårdare även i det här avsnittet och i början kanske hon verkade lite märklig, men jag kom fram till att jag gillar henne och ändå tror att hon kan bli ett trevligt tillskott. Fick också en smärre chock när Trudy studsade in i slutet av avsnittet och räddade livet på Mouch, vet inte om jag var observant men hade inte räknat med den utvecklingen. Var dock inte helt fokuserad hela avsnittet insåg jag efteråt. Sen har vi också Violet och Carver, jag inser att jag verkligen gillar dom mer och mer. Kanske också för att dom bygger upp det långsamt och inte bara tvingar på oss dom som ett par. 

Chicago PD - Säsong 11 Avsnitt 9
Detta var ett riktigt Torres avsnitt och jag gillade det, dock kanske jag inte riktigt ser charmen i hans affär med maffiabossen fru, men jag tror inte det kommer hålla i längden. Samtidigt som jag ändå gillade att Kim skyddade honom trotts att han gjorde fel och snabbt listade ut att han hade fått problem. jag tänker nog ändå att för min del är nog den här storyn ganska klar nu. Även om hon valde att stanna i Chicago, så hoppas jag ändå att de kommande avsnitten inte kommer handla om att skydda och rädda henne, tror dock att hon är här för att stanna och det kan bli farligt för honom.