Bachelor in Paradise Sverige - Säsong 1

Jag har tidigare sett en säsong av Bachelor in Paradise från USA och tyckte att det var ganska underhållande, framför allt med tanke på att det var många som jag kände igen från tidigare säsonger av Bachelor (hade inte hunnit se så mycket på Bachelorette då). Jag kan ju egentligen tycka att det finns något väldigt mycket sundare i att det finns lika många tjejer som killar och att man då ska hitta den som passar en bäst. Det som jag kanske ändå kanske måste säga om den svenska versionen är att det kanske inte hunnit vara så många säsonger av Bachelorette ännu, så utbudet av killar var lite mindre och kanske inte lika roligt som bland tjejerna.

Jag måste nog också vara ärlig och säga att jag faktiskt var väldigt imponerad över hur många av paren som faktiskt lyckades hålla ihop. Egentligen var det ju bara Carl och Emelie av dom som godkänndes av Nisse som inte höll ihop men dom hade ju inte varit tillsammans så himla länge inne i huset heller. Men Elin och Oscar är fortfarande tillsammans och jag blev genuint glad för dom, dom testades såpass hårt inne i huset så det kanske gjorde som så starka att dom klarade sig på utsidan. Bella och Mikko chockade mig faktiskt rejält, framför allt med tanke på att dom inte ens bor i samma land. Rene och Simon kände jag ändå hade en chans att faktiskt klarar det hemma.

Så jag tänker att det blir spännande att se om det kommer en till säsong av Bachelor in Paradise eller inte. Jag gillar ju allt som har med Bachelor att göra så hoppas lite på det!