5 Serier att se på Netflix

Ginny & Georgia Är en härlig och underhållande serie på Netflix. Som trots att den går under benämningen såpopera har ett visst djup och spets i sin story som jag i vanliga fall tycker inte finns.

Spinning Out är en serie som handlar om konståkare och för mig är det väldigt konstigt att denna serien bara fick en säsong. Men jag skulle säga att den säsongen som finns är väl värd att se!

Firefly Lane är en serie som baserad på en bok av Kriston Hannah som är en författare som jag läst ganska mycket av det senaste. Jag dock inte läst Firefly Lane, men det ska jag göra så fort jag har sett klart serien som släpper sina sista avsnitt i April.

Dynasty är en riktig såpopera. Dramat är maxat, prrorblemen är stora men feelgood känslan är på topp!

Chesapeake Shores Vill man ha en serie som bara är 100% feelgood. Där det inte händer så mycket och alla problem löser sig snabbt och lätt är Chesapeake Shores ett bra alternativ.

Nu har jag sammalt ihop 5 olika serier som jag tycker är sevärda på Netflix. Insåg att det blev ett litet feelgood team på serierna. Lankar till mer info om serierna hittar du i början av texten till varje serie...