5 serier att se på Viaplay

Istället för ett veckans serietips denna veckan vill jag plocka fram 5 serie som jag redan har tipsat om som finns att se på Viaplay. Genom att klicka på varje bild kommer ni till ett längre inlägg om varje serie ☺️

Good Trouble är en spinoff på serien The Fosters som också finns på viaplay. I Good Trouble får man följa Callie och Mariana efter college då som ska börja sin karriär och flyttar till LA tillsammans där dom båda har fått jobb.

Veronica Mars är en av mina absoluta favorit serier så att inte ha med serien på denna listan nu när den finns på viaplay hade varit en skandal.

Elementary var aldrig min favorit serie, men den var absolut en underhållning att se, framför allt med tanke på de två huvudrollsinnehavarna som var så himla bra tillsammans. Men gillar man Sherlock Holmes och kriminal serier är den här perfekt!

Friday Night Lights är en riktig serie klassiker som aldrig slog jättestort i sverige men som svenskar som hittade serien pratade alltid väldigt varmt om serien och serien hade en väldigt trogen fanbase. Så när serien dök upp på viaplay var jag inte sen med att börja se den!

2 broke Girls är en komedi serie, vilket inte är något som jag ser så mycket på. Dom är lite för överdriva för min smak, så är även denna. Men det gåt inte att komma ifrån att det finns några underhållande karaktärer i den här serien. Så gillar man komedi serier är denna en serie man borde ge en chans.