Bokrecension - Pratar så fort jag kan

Äntligen är jag klar med Laurel Grahams bok, pratar så fort jag kan. Det har tagit några år, inte för att boken är dålig, utan snarare för att jag så sällan får ro att läsa en fysik bok, vilket är något jag ska försöka bli bättre på. Något som jag verkligen gillade med boken var att det kändes som att Lauren satt och berättade storyn för mig. Nu har jag sett henne så många timmar på tv i både Gilmore Girls och Parenthood att man verkligen kan höra hennes röst och vet hur hon pratar och rör sig.

I boken berättar hon om sitt liv, hur hon halade in på skådespelar banan, om tiden hon jobbade med framför allt Gilmore Girls men även hennes kärlek till Parenthood. Men också glädjen över att komma tillbaka till Stars Hollow och spela Lorelai igen. Jag älskade också att hon tog upp slutet på serien och sa att hon tyckte att serien slutade med en cliffhanger, även gång två! Vilket är något som jag hela tiden har hävdat.

Jag är inte super förtjust i biografier och för att jag ska börja läsa en biografi ska jag verkligen vara förtjust och intresserad av personen som den handlar om. Vilket jag i detta fallet var och verkligen uppskattade boken…

#boktips #bokrecension #pratarsåfortjagkan #talkingasfastasican