Nyårslöfte 2023

1. Beta av alla mina påbörjade serier i Tv-Time appen

Här skulle jag säga att det gått ganska bra. Jag följer många serier och ibland finns dom inte på streamingjänster förrän lite efter de släppts i USA. Jag kommer nog aldrig klara av den här punkten helt med tanke på att jag hela tiden börjar se på nya serier. Så denna punkten känns som en fast punkt på min lista, även om jag är nöjd med det jag sett under åtet.

2. Läsa ut 30 böcker varav 2 ska vara fysiska.

Här skulle jag säga att jag är nöjd med mitt resultat. Jag har läst 31 böcker var av en var en fysisk bok. vilket var en mindre än planerat men också inte så konstigt för den var så pass dålig att jag inte var så sugen på att fortsätta läsa den. Men jag har lyckats läsa 1 mer än vad jag hade som mål.

3. Se ikapp minst 4 av följande serier: The Resident, DRUCK, Grey's Anatomy, Legacies, Good Trouble, Dynasty, Loke and Key

Här skulle jag säga typ... Legacies och Dynasty är jag nu helt klar med. Grey's Anatomy är jag helt up to date med. När det kommer till Druck har jag sett allt som finns på streamingtjänster så den är typ godkänna. Loke and Key har jag helt glömt bort och tyvärr har jag inte hittat The Resident på någon streamingtjänst. Det som gör att jag. tycker att jag får godkänt är att jag var up to date med Good trouble fram till att det kom en ny säsong. Så här ger jag mig nästan godkänt som. betyg.

4.Hitta en ny bra serie att följa.

Här har vi min favorit punkt på listan. Jag älskar att hitta nya serier att följa och i år skulle jag nog vilja säga att den nya serien som jag började följa och älskade var helt otippat Badhotellet på tv4play som är helt orimligt charmig.

5.Se klart minst 4 av följande serier: House of Cards Atlantis, Saving Hope, Homeland, The Good Wife, Veronica Mars, Elementary, Supernatural, The Big Bang Theory, 2 broke Girls, baby daddy, Will & Grace eller Agents of S.H.I.L.E.D.S,

Här har vi en punkt som jag verkligen kan säga att jag klarat tack vare att många serier dök upp på viaplay under året. Jag är nu helt klar med Saving Hope, The Good wife, Elementary och 2 Broke Girls.

Nu är det dags att gå vidare och kolla på mitt nyårslöfte för 2023. Jag tänker behålla samma bas med uppdatera dom litet. Jag försöker alltid utmana mig själv litet när det kommer till antal böcker jag ska läsa på ett år men också vilka serier jag borde se.

1. Beta av alla mina påbörjade serier i Tv-Time appen

2. Läsa ut 35 böcker varav 2 ska vara fysisk.

3. Se ikapp minst 4 av följande serier: The Resident, DRUCK, Good Trouble, Loke and Key, Virgin River, The Umbrella Academy, Stargirl

4.Hitta en ny bra serie att följa.

5.Se klart minst 4 av följande serier: House of Cards Atlantis, Homeland, Veronica Mars, Supernatural, The Big Bang Theory, baby daddy, Will & Grace, The Flash, Charmed eller Agents of S.H.I.L.E.D.S,

#1 - - Julia:

The Resident är en av mina absoluta favoritserier. Den finns på Disney+ om du har den. 😊