Druck– Säsong 4

Jag älskade Skam det är en av de bästa serierna jag sett, så självklart började jag se den tyska varianten som har haft i stort sätt samma handling och karaktärer och har njutit av det fullt ut. Så jag har varit så glad över att denna serien fått mer än 4 säsonger för jag tänkte att man skulle kunna få följa karaktärerna lite längre, men så var det inte för i nästa säsong får vi börja följa en ny generation, jag som skulle vilja följa Kikki och inte hennes syster.

Säsong 4 var egentligen Arminas säsong och den var verkligen jättebra. Jag älskade att följa hennes och Mohammeds resa. Men också att hon är så självständig och ska åka till Sydney helt ensam. Det är så mycket med detta gänget som jag kommer sakna. Jag älskar att Jonas och Hanna blev tillsammans igen. Det som kanske krossade mig lite var att Mia och Alex gjorde slut för det är ändå samma sak som Noora och William och dom är lite heliga och inte något man ska röra. Framför allt eftersom att skådespelaren som spelade Alex inte slutade som i Norge förstår jag inte varför dom skulle göra så mot oss.

Jag kommer absolut försöka se de kommande säsongerna men UR som jag har sett serien på är inte supersnabba med att släppa säsonger säsong 4 är från 2019 så jag får se om den finns att se någon annan stans.