Avsnittsammanfattning

Som jag skrev igår har mitt problem inte varit att se på serier utan snarare att skriva om dom. Men här kommer nu en till avsnittsammanfattning och jag jobbar hårt att leverera ut dom i löpande fart fram över.

Riverdale är verkligen jättelöjligt ibland och hela grejen med Veronica och hennes företag blir bara så himla löjligt som att hon hur lätt som helst lurar bort Skatteverket och sätter dit sitt ex. Sen har vi Archie som vill sätta dit sin chef som tydligen inte var helt snäll och anledningen till att många dog, kanske det enda vettiga i avsnittet förutom Jughed... Cheryl och hela kyrk grejen är ju höjden av idioti… Nej ibland undrar man ju vad det är man kollar på!

Kan ses på Netflix

Jag hade svårt att fokusera under det här avsnittet av Stargirl, tråkigt men sant. Det är som om dom inte riktigt har hittat en väg för säsong 2 än. Jag har inte riktigt fått grepp om elakingarna och vet inte riktigt vad dom gör och vill. Cindy känns inte heller som en äkta bad guy och jag tror att det finns mer till henne än vad dom berättar. Snarare missförstådd än elak…

Kan ses på HBO

Om jag ska ge Supergirl lite beröm så var det intressant att få reda på mer om Lena och hennes bakgrund. Inte för att jag har lyckats förstå vart det ska leda och att Lena är en häxa känns faktiskt inte helt rätt, men jag är öppen för att bli övertygad. Sen tar även Supergirl upp hela frågan kring rasism vilket tyvärr verkar vara nödvändigt i dagens samhälle och att det behövs är tragiskt. Men jag tycker att serie och filmskapare ska fortsätta med det till dagen då dett inte längre behövs.

Kan ses på HBO

Alex är nog den mest intressanta karaktären i Roswell New Mexico, hans efterforskningar kring den mystiska mackapären. Sen måste jag ju också nämna även denna gång hur mycket jag älskar han och Michael tillsammans, så fina! Jag tycker även att Isobels efterforskningar i kyrkan var superintressanta och hur det leder tillbaka till Liz före detta kollega är intressant, tyckte att det var konstigt att han försvann så fort.

Kan ses på HBO

Så kom dagen med Jess och Davids bröllop i Chesapeake Shores och dom försökte dramatisera det lite utan att lyckas med alla Jess drömmar. Dock tyckte jag att Brees triangeldrama verkligen var underhållande. Sen hade vi också Abby och Evan som är roliga och även om Evan nu hintade att de tänkte dra sig ur projektet så är jag faktiskt inte jätte orolig för det egentligen.

Kan ses på Netflix