Younger - Säsong 7

Jag plöjde verkligen igenom younger i våras och var så taggad på den sista säsongen. Men när den väl kom ut hade jag glömt bort det. Men när jag såg att avsnitten skulle försvinna från tv4 play i mitten av december så fick jag lite bråttom att börja med den. Dock går det ju fort när man väl börjar och jag skulle utan problem plöja en säsong på en eftermiddag/kväll. Nu valde jag dock att inte stressa igenom det hela och faktiskt njuta av den sista säsongen.

Nu kanske inte säsong 7 är seriens starkaste säsong genom tiderna och jag var kanske inte besviken men jag hade ändå hoppats på mer. Jag tycker att det var tråkigt att Diana inte var med på mer än ett skype samtal och hennes karaktär var saknad.

Jag tröttnade också på Lizas kärleksproblem och gick från att ha gillat Charles till att tappa det lite på honom stundtals. Det gör mig inte så mycket att Liza avslutade serien som singel men jag gillar ändå att dom gav oss en hint om att hon kunde bli tillsammans med Josh igen. För även om jag har haft svårt att välja vilket team jag tillhör innan så gjorde Charles det valet åt mig nu.

Överlag har jag verkligen uppskattat younger och tyckt att det har varit en bra och lättsam serie att se på ibland och jag hoppas att jag kommer hitta något liknande snart!

#1 - - Anngelic:

Oj jag visste faktiskt inte att Younger fortfarande sändes, tror att jag slutade titta efter säsong 2. Eller ja, efter det så glömde jag bort den... tack för tipset! 😃