The Handmaids tale– Säsong 4 - Avsnitt 1-5

Att se 5 avsnitt av The Handmaids Tale tar längre tid än vad man kan tro! Det för att varje avsnitt man ser på är så tunga och jag som brukar kunna stänga av och tänka att det bara är en serie blir ibland så sjukt illa berörd!

Det har bara gått 5 avsnitt hittills men så mycket har hänt! Dom lyckades fly och gömma sig men i ett försök att fly Gileard så blev June tillfångatagen. När dom hotade att skada Hannah så gav hon efter och berättade vart dom andra hade gömt sig. Men det dröjer inte länge innan dom lyckas rymma igen. Problemet var bara att två av dom blev påkörda av ett tåg och sen var det bara June och Janine kvar!

Nu älskar jag att Nick är tillbaka och har en stor roll igen, jag saknade honom i säsong 3. Dock vet jag inte om jag kan lita på Joseph, han är en slug jäkel, jag tror att han har ett gott hjärta som är gömt bakom massa skit och ett behov att alltid göra det som krävs för att överleva.

Nu hoppas jag också att Janine lever för vi fick inte se hennes kropp och jag är så glad för att Moira var där och hittade June. Deras vänskap är guld!

#1 - - Hilma:

Åh är den här serien bra? Hört om den men aldrig sett den 😊

#2 - - SofiaMattsson:

Ja det är verkligen JÄTTEBRA! 😊