Bomb Girls - Säsong 2

Jag tycker faktiskt inte att säsong 2 var lika bra som säsong 1, jag tycker också att den fick ett bra slut så jag är inte besviken över att serien är klar.

Även om säsong 2 inte var lika bra som säsong 1 så var den fortfarande bra och sevärd!

Den var också dubbelt så lång som säsong 1 så fler saker han hända. James dog i strid, jag gillade ju honom mer och mer så blev faktiskt lite ledsen. Men det som verkligen gjorde mig upprörd var det faktum att Vera dog även om det var i det sista avsnittet.

Jag gillade dock att Gladys började jobba undercover och att Kate kom tillbaka. Så det var väldigt mycket som jag gillade.

Det som jag tror var något som jag hade svårt för var Marco under tiden som han var inne på fel spår och jag älskade att Gladys faktiskt valde att hjälpa honom istället för att följa order. I förra säsongen älskade jag också Lorna vilket inte var fallet i denna och hennes familjedramatik var inte intressant. Betty var också en karaktär som genom hela säsongen imponerade!

Jag insåg också när jag sett klart att det sista avsnittet faktiskt var en film som skapades för att avsluta serien. Vilket faktiskt kan vara en anledning till att man faktiskt kände att den verkligen fick ett slut.

Serien finns att se på tv4play och jag rekommenderar den verkligen!