Hem till Jul– Säsong 2

Har nu kommit hem från jul och nyårsfirandet och njöt fullt ut av att vara hemma i lugn och ro och plöjde igenom säsong 2 av Hem igen till jul på en dag. Inte så svårt då den bara har 6 avsnitt som är 20 min långa.

Säsongen börjar med att vi får reda på vem som står på andra sidan dörren och det var ett bud som skulle överlämna 100 rosor till Johanne.

Sen dök Henrik upp hemma hos Johanne och vi får en snabbspolning på hur deras förhållande såg ut under året.

Jag tycker att det var väldigt bra gjort. Jag hade lite mixade känslor när säsong 1 slutade med att jag gillade både Henrik och Jonas. Och jag tror att dom var tvungna att visa hur ett förhållande med Henrik kunde se ut för att kunna ta Johanne vidare. Jag som faktiskt gillade Henrik mer än Jonas innan hade inte några problem med att lägga dom två bakom mig.

Jag tyckte också om att denna säsong inte bara fokuserade på Johannes dejtande utan också mer på hennes familj i sin helhet och jag blev så förtjust i hennes grannar också. Så jag njöt fullt ut av denna säsong och denna gången känner jag kanske inte att en säsong 3 är nödvändig men kommer absolut se den om det blir en…