6 Serier att se på Viaplay

Med det stora utbudet av streaming tjänster som vi har i dagsläget kan det ibland bara vara svårt att veta vad man ska börja kolla på när det är dags att kolla in något nytt. Jag hade egentligen tänkt att bara tipsa om fem serier, men jag kunde inte hålla mig till det, samt att tre av serierna enligt mig typ är samma serier så jag tycker att sex serier var en bra kompromiss.

För dig som vill ha ett lite kortare projekt är The Arrangement en perfekt serie. Den har två säsonger och varje säsong har 10 avsnitt.

Klicka på bilden för att läsa mer om The ArrangementOutlander är en av mina absoluta favoritserier som kommer med ett nytt avsnitt på viaplay dagen efter det visats i USA. I dagsläget är serien inne på sin 5:e säsong och är absolut värd att se! Den är välskriven, har fantastiska skådespelare och utspelar sig i en extremt vacker miljö.

Klicka på bilden för att läsa mer om Outlander.


Grey's Anatomy är den serien som jag har följt under längst tid av alla serier. Vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att den nu är inne på sin 16 säsong. Det är också en av de bästa serierna jag sätt vilket kanske är nödvändigt för att ma ska kunna följa samma serie så länge!

Det är också den första serien som jag någonsin tipsade om i veckans serietips för snart 8 år sedan! Så när jag gick tillbaka för att kolla på det gamla inlägget brast jag ut i gapskratt! har hänt lite med designverktyg sedan dess!

Klicka på bilden för att läsa mer om Grey's Anatomy (och se det fula inlägget)

Först ut i alla Chicago serier är Chicago Fire. Den är dagsläget inne på sin 8:e säsong och har tillsammans med de andra Chicago serierna blivit en självklar del i min vecka. i Denna serien får vi följa firehouse 51 med brandmän och ambulanspersonalen och allt drama som kan utspela sig där.

Sevärd och det är också serien som ni ska börja med. Se säsong 1 och googla sedan i vilken ordning ni ska kolla.

Klicka på bilden för att läsa mer om Chicago Fire.

Den andra Chicago serien är Chicago PD som nu är inne på sin 7:e säsong och det är här vi ser hur bra dom binder ihop serierna. Det är ibland stora crossovers där samma story går över båda serierna. Men det finns också små crossovers som en polis är bror till en som jobbar i ambulansen i fire, vilket gör att serierna vävs ihop på ett bra sätt.

Klicka på bilden för att läsa mer om Chicago PD

Nästan sist i Chicago serien är Chicago MED, som är inne på sin 5:e Säsong. Det kom också en serie som heter Chicago Justice men den fick bara en säsong. I Chicago MED får vi följa ett antal akutläkare. Även här är serien väl sammanflätad med de övriga.

Jag tycker verkligen att Chicago serierna är värda att se. Jag förstår att det kan låta komplicerat innan man börjat kolla på dem. Men som sagt googla det bara ordentligt så ska det nog lösa sig med vilken ordning man ska se avsnitten och det är värt det!

Klicka på bilden för att läsa mer om Chicago MED.