The Umbrella Academy– Säsong 1

Det är så många personer som den senaste tiden rekommenderat The Umbrella Academy. Så när jag satte på det första avsnittet hade jag minst sagt väldigt höga förväntningar och visst var den bra, tyvärr kanske jag hade lite för höga förväntningar.

Samtidigt tycker jag nog att det är lite hårt att säga så. För detta är en serie med många ganska komplexa karaktärer som kräver att man lär känna dom lite bättre för att faktiskt förstå serien. Det var det som jag kände började hände under dom 4 sista avsnitten och serien blev bara bättre för varje avsnitt som man kollade på. Jag gillar verkligen hela upplägget med att alla barnen hade olika krafter och det var därför dom blev adopterade. Jag trodde därför aldrig att Vanya var helt utan krafter. Det kändes som att det var ett misstag som deras pappa inte skulle göra. Så jag väntade hela tiden på att få reda på vad det var för kraft som hon besatt.

Jag måste också säga att jag är något så brutalt imponerad över skådespelaren som spelar Number 5. Han är så ung men lyckas verkligen agera extremt gubbigt i vissa lägen något som jag minst sagt tycker var underhållande, så jag står just nu och väger mellan vem av Five eller Klaus är mina favoriter. Så underhållande och härliga karaktärer, jag var också så arg hela tiden för att folk vägrade att lyssna på Klaus och bara inte trodde på honom och så var den han som räddade dom alla tillsammans med Ben på slutet.

Jag gillar också hur dom alla tillsammans reste tillbaka i tiden på slutet för att rädda världen från att gå under. Så ser verkligen fram emot att se säsong 2 nu!

#1 - - ShadesOfK:

Säsong 2 är såååå bra!! 😄 Och håller verkligen med om att han som spelar number 5 är en riktigt imponerande skådespelare!

#2 - - ShadesOfK:

Aidan Gallagher heter han som spelar number 5, 16 år är han bara tydligen!

#3 - - SofiaMattsson:

Ja jag läste det med! shit vilken talang han är altså! ser fram emot att se honom i en helt annan typ av roll i framtiden 😍⭐️