5 serier jag vill se på Viaplay

Jag har nu gått igenom viaplays serieutbud och valt ut 5 serier som jag vill se på viaplay. Vissa har jag sett men dom är så gamla och det är så längesedan jag såg dom attjaxg känner att dom förtjänar en ny chans. Sen har vi några serier som jag inte hunnit se än men som jag väldigt gärna vill se.

The Fosters var en serie som jag följde under många år och Good Trouble är en spinoff på The Fosters. Jag var under en lång tid lite tveksam till om jag skulle se den men när jag såg att den fanns på viably ändrade jag mig och dessutom har jag hört att den ska vara ganska bra och jag saknar lite denna typen av serier för stunden.

Castle är en serie som jag under väldigt många år har hört mycket gott om och som jag är säker på att jag kommer gilla. Jag har bara aldrig tagit mig tiden att se den. Den har dock ett antal säsonger så det är inte ett litet projekt som man tar sig an.

The Blacklist är en serie som jag velat se sen den började gå, men hade så himla mycket serier på mitt veckoschema på den tiden så kunde inte ta på mig att ha en till serie att se varje vecka. Så har alltid sagt att det får bli ett binge projekt för min del!

24 är en sådan serie som jag började se på tv en gång i tiden tillsammans med familjen och älskade den. Men det var svårt att alltid ha samma kväll i veckan ledig för att följa en serie men jag såg ett par säsonger men jag har inte sett allt och det vill jag göra!

Jag har älskat Prison Break sedan avsnitt 1 och det är också en serie där jag lyckades se ALLA avsnitt på tv vilket i sig är en stor grej. Jag har dock inte sett dom nya säsongerna och det har nog lite att gör med att jag är lite skeptisk till att det kom något mer. Men någon gång ska jag se det men tänkte att jag skulle bingea alla gamla avsnitt först...

#tvserier #tv #goodtrouble #castle #thebacklist #24 #prisonbreak