Avsnittssammanfattning Vecka 13

Så nu är jag äntligen ikapp igen. Förhoppningsvis blir April inte riktigt lika hektisk som mars och då kommer jag bli bättre på att se mina serier igen. Denna veckan började också Chicago serierna efter ett litet uppehåll samt Jane the Virgin vilket gjorde att jag fick ännu mer att se än vanligt!

Detta var ett så gripande avsnitt av Grey’s Anatomy! Jo var så stark och jag äskade hur dom knöt ihop hennes mammas berättelse med patienten. Det som jag hade svårt för var väl hur hon behandlar Alex, det känns som att dom två kan komma att få problem om hon vägrar ha honom nära sig! Sen förstår jag att hon är ledsen över att hennes mamma övergav henne och ändå lever ett bra liv idag med familj och barn. Jag hoppas att hon helt enkelt öppnar upp sig mer, för jag förstår ändå att hon haft en skit dag med tanke på hennes patient.

Chicago med bjöd på ett riktigt bra avsnitt, där jag tycker att det är väldigt tydligt att Ethan och April hör ihop! Jag vill verkligen att dom ska bli tillsammans igen! Sen har vi Will och Nathalie och jag förstår helt ärligt inte vad som hänt där! Hon har redan ett nytt förhållande som känns ganska seriöst och går runt som att hon inte har några känslor för Will alls vilket jag tycker känns konstigt! Hela grejen med Ava, Robin och Connor känns också som något som kan bli problematiskt i framtiden.

Stella var en riktig hjälte i detta avsnittet av Chicago Fire,dels för att hon hittade ett litet skrymsle bakom en soffa men sen också för att hon följer upp på det och när polisen ger upp så fortsätter hon ändå. Hermans fru hade också fått för sig at inreda deras brandstation vilket var roligt men jag kan väl inte säga att jag var jätte imponerad av det hon gjorde. Men ibland borde Herman faktiskt lyssna mer på sin fru. Sen har vi Casey som inte var den trevligaste människan på jorden i detta avsnittet, men det verkar ändå som att han tog sitt förnuft till fånga till slut.

Jag har älskat Chicago PD sedan starten men just nu tycker jag att avsnitten är lite halv tråkiga. Vilket egentligen är lite konstigt eftersom jag brukar uppskatta när serier får en mer följetångs inriktning som nu med valet och en dålig polis som gör allt för att vinna. Men någon stans i det så har dom ändå tappat mig. Jag älskar dock teamet och tror att detta är en tillfällig svacka. Dessutom visade det sig ju att skjutningen i detta avsnittet inte hade något med valet att göra utan var riktat mot Hank.

Nu vet vi en anledning till att Riverdalelyckas värva så mycket medlemmar. På något sätt så kan dom prata med personer som är döda då. Så det gör att man ha lite mer förståelse om varför dom stannar, men jag undrar fortfarande hur det går till. För nu är till och med Cheryl frälst av dom. Dock måste jag säga att The Farm blev mer intressant efter att Edgar kom med men det kan också vara för att Chad Michael Murrey är en grym skådespelare. Nu är bara frågan hur hans möte med Betty går…

​#onechicago #chicagopd #chicagomed #chicagofire #greysanatomy #riverdale #tv #tvserier #seriebloggen

#1 - - Tanja:

Jag är lite trött på Chicago fire faktiskt. Tycker dom ska vara såna hjältar heeela tiden, inte bara i nödsituationer genom jobbet utan även i privatlivet. allt blir lite väl dramatiskt liksom.