Nyårslöfte 2019

En vecka för sent, men här kommer mitt årliga nyårslöfte för bloggen. Eller egentligen är det ju för mig själv detta är också mina enda nyårslöften i år, brukar ändå glömma bort dom efter typ en vecka ändå. Men här på bloggen har jag gjort detta i några år nu och försöker också följa upp hur det går. Så här har ni förra årets löften och hur det gick samt årets nya mål! :)

1.Beta av listan med påbörjade serier på Side Reel får följa med in i 2018.
Här skulle jag vilja säga nja. Det som har hänt är att många serier som jag har följt har slutat gå och därför har jag mindre serier på listan och som jag kan hamna efter i. Men jag skulle nog faktiskt säga att jag har varit dålig på att se ikapp eller se klart serier som jag låg efter i redan förra året.
2.Det ska läsas mer, gärna en Vampire Academy bok, men minst 30 böcker.
Här har jag verkligen misslyckats på alla punkter, har inte läst mycket alls.
3.Hitta en ny seriekärlek, lite flummigt uttryckt, men jag vill hitta en serie som jag blir kär i, som jag blir besatt av som kan komma med på listan över favorit serier, för det ända mina serier på den listan har gemensamt är känslan av att jag måste ha mer och vill se mer inte att det är okej att pausa och sova och när man sett alla avsnitt som finns är det bara att börja om igen.
Här skulle jag vilja säga typ, jag har verkligen fastnat för Designated Survivor, jag tycker att den serien är grym och första säsongen var fantastisk. Till min stora förvåning har jag också verkligen fastnat i Vår tid är nu, då jag inte brukar gilla svenska serier. Dock har det inte blivit den stora seriekärleken så som jag hade till Grey’s Anatomy i början, besattheten har inte riktigt dykt upp.
4.Se mer serier på Netflix och viaplay, blir så mycket lättare då och så ser man på mer saker atomatiskt.
Här är svaret helt klart ja och visst har jag några serier som jag på utöver dom plattformarna, men jag påbörjar väldigt sällan en serie om den inte finns där, i alla fall när det kommer till Marathon.
5.Se klart Bones, Ensamma Hemma och Sleppy Hollow. Heja Netflix ut med de sista säsongerna nu!
Ensamma Hemma såg jag klart i våras och Bones sista säsong ser jag på just nu och är snart klar med. Sleepy Hollow måste jag dock ta tag i.
6.Se ikapp House of Cards, Homeland, The Americans och Agents of S.H.I.E.L.D
Här har jag inte ens börjat. Har i stället unnat mig att få börja med några nya serier istället.

Så nu till mina löften för 2019
1.Beta av min lista på Side Reel får vara kvar för 3:e året.
2.Läsa minst en fysisk bok
3.Se ikapp Homeland Agent of Sheild, Will & Grace, Suits, Elementary och Victoria.
4.Hitta en ny bra serier att följa!
5.Se klart minst 4 av följande serier. Sleepy Hollow, Nashville, The Americans, House of Cards, Timeless, Aquarius, Atlantis, New Girl, Saving Hope