Nashville Säsong 6

Jag fortsätter med mitt ”mission” att bocka av massa serier från min lista över serier som jag ligger efter i. En av serierna på den listan var Nashville som är lite av en favorit hos mig som jag egentligen inte var redo att se klart än. Men jag hade ca en säsong kvar av den och det var bara att ta tjuren vid hornen och se klart den.

Den bjöd inte på jätte många överraskningar utan snarare på ett bra slut, Juliette kom tillbaka från sitt sekt-liv vilket kändes avgörande för att detta skulle bli ett bra slut. Dessutom lyckades hon få Avery att förlåta henne efter många om och med, dessutom var hon gravid med deras andra barn. Jag måste också säga att tjejen eller tjejerna för man såg i sista avsnittet att det var två tvilling tjejer som spelade deras dotter var så himla söta och charmiga!

Där jag sluttade innan så rasade också Will ihop på scen, men han repade sig snabbt och slutade med sina idiotiska droger. Han blev också tillsammans med sitt ex igen vilket kändes bra för jag gillade verkligen dom tillsammans.

Så säsongens stora problem ordnade upp sig helt enkelt. Dessutom tyckte jag att det var så himla fint i slutet av sista avsnittet när hela casten går ut och sjunger på scen tillsammans. Jag kommer verkligen att sakna Nashville!

#nashville #tv #tvserier #viaplay #seriebloggen

#1 - - SaraFogelström:

🤩😍🤪🤪 Checka gärna in min blogg finis o läs bla om min Gothia resa!! Kramis