Avsnittssammanfattning Vecka 4 del 5&Vecka 5 del 1

Jag har kommit fram till att mitt beslut att skaffa HBO Nordic var ett bra sådant, många av serierna som jag ser på finns där och jag har redan hittat serier som jag gillar också. Har dock inte riktigt lärt mig när dom nya avsnitteten kommer ut än och vilka funktioner som finns än, men utbudsmässigt är jag nöjd.

Fallon är ju så underbar och livar upp hela Dynasty därför blev jag så ledsen och besviken när hon står där och har letat rätt på Liam och han dissar henne. Nu har jag inte gett upp för det, och faktiskt tror att hon kommer att hitta ett sätt att fånga in honom i alla fall, eller jag hoppas det. Jag hade också velat att Crystal hade berättat för Blake att det finns en chans att han inte är pappan till barnet. För eftersom detta är dynasty så vet vi att detta kommer att komma fram inom några avsnitt och då är det bättre att vara ärlig från starten!

Så har säsongens sista avsnitt av Outlander visats och saker och ting löste sig ju ändå ganska bra. Eller i alla fall nästan, dom kunde ju inte lämna oss utan någon typ av cliffhanger, så nu ska Jamie hjälpa till att hitta Murtagh så jag antar att det kommer vara en del av nästa säsong när Jamie på något sätt måste ljuga för att inte kasta sin gudfar under bussen. Men nu ska vi inte klaga över det negativa för saker och ting är ju faktiskt ganska positiva just nu. Roger kom tillbaka efter många om och men och ett från början ganska besviket suckande från min sida. Men nu kan Brianna gifta sig på riktigt med mannen som hon älskar och jag antar att vi på något sätt kommer kunna lista ut om barnet är Rogers eller Bonnets i framtiden, men där får Roger bara ta sig i kragen, barnet är helt oskyldigt i det stora hela. Det visade sig ju dock att han faktiskt verkar ha tagit hela sitt förnuft till fånga tillslut, även om det verkade sitta långt inne.

Jag tyckte ju att förra veckans avsnitt av Charmed var förhållandevis bra, men redan i detta så tappade dom igen. Dom hade potensial att byggaupp en strakt storyline kring det faktum att deras mamma hade ljugit för dom men istället så löser sig saker väldigt snabbt och långt ifrån trovärdigt när dom står och ska bekämpa en demon och skriker ursäkter till höger och vänster. Jag kände faktiskt inte att något av det var trovärdigt. Det ända som intresserade mig i avsnittet var det sista som hände med dom fick reda på att något hemskt har hänt Macy, vilket vi fått lite hintar om innan. Så om Harry slutar nu när dom behöver honom som mest så är ändå risken att jag ger upp serien istället.

Att ha raderat minnet på Alex gav ganska stora effekter inte bara henne minne på Supergirl utan även på Kara vilket var väldigt jobbigt att se på. Jag tycker dock att avsnittet var väldigt händelselöst och många gånger småsegt. Dessutom blir jag irriterad över hur Alex behandlar Supergirl hela tiden. Det är ju en sak att man inte vet vem det är och en helt annan sak att hon är så otrevlig och respektlös mot Supergirl. Jag hoppas faktiskt på en liten vändning i denna serien snart, jag vill att dom ska ha lite flyt i alla fall!

Roswell New Mecixo är en serie med potential, det är helt klart. Tre avsnitt in och jag känner att jag börjar få styr på karaktärerna och vad dom är för typ av personer. Jag är inte helt klar över vilka jag kan lite på och inte än heller, men jag hoppas att det kommer falla på plats snart. Vissa delar av storyn rullade igång så fort att man inte hänger med som att Max avslöjade att han är utomjording. Samtidigt som man visste att det var något han skulle berätta för eller senare så varför dra ut på det. Så jag ser fram emot nästa veckas avsnitt!

#supergirl #outlander #dynasty #charmed #roswell #tv #tvserier #seriebloggen