Timeless Säsong 2

Jag är så glad över att Timeless fick en till säsong trotts att dom blev nedlagda efter säsong 1 och att dom gjorde det så himla bra. För det är en väldigt välskriven serie med en väldigt intressant och spännande story. Där tyckte jag nästan att säsong två var bättre än säsong 1 för i säsong 1 tog det ett tag innan man förstod att det fanns en grundläggande story bakom varje avsnitt, men i denna säsongen fanns hela tiden den bakomliggande storyn till grund för allt som hände vilket gör att jag lättare fastnar i en serie.

Sen så är jag så otroligt tacksam över att dom lyckades knyta ihop säcken på slutet och att man fick svar på hur det gått för dom vilket var väldigt viktigt för mig för att kunna ge serien ett bra betyg i slutet!

#timeless #tv #tvserier #seriebloggen

#1 - - Tanja:

Denna serie är en av mina all time favorites. Den är så bra och välskriven. Gillar hur genomtänkt allt det här med om man gör något i förr i tiden så påverkar det framtiden. Ett bra exempel är när Lucy kontaktar sin farfar(?) I säsong 1. Hon åker tillbaka 60 år i tiden och ber han spara allt han hittar om Rittenhouse. Sen åker hon hem igen och träffar honom när han är gammal och han säger "Jag har väntar såå länge på dig". För henne var det vara en tidsresa men för honom var det hela livet. Gåshud på det!! Är också glad att den fick ett ordentligt slut och att Lucy och Wyatt fick varandra till slut!!

#2 - - SofiaMattsson:

Jag håller helt och hållet med dig! den är väldigt genomtänkt!