Shadowhunters

Bättre sent än aldrig har jag nu lyckats ta mig igenom alla avsnitten som visats av Shadowhunters och nu är det bara att vänta in den sista halvan av säsongen och jag hoppar väl inte högt av nyfikenhet även omtag självklart kommer att se klart den. inte minst för att stötta netflix när dom väljer att ta in avsnitt dagen efter det visats i USA!

Shadowhunters 3x7. Salt in wounds

Äntligen har dom listat ut att det är Jace som är the Owl, men man märker också att i stort sätt all hans mänsklighet har försvunnit och det gör det svårare att stoppa honom. Han mördade sin farmor för att kunna komma in på kyrkogården och hitta Sebastians kvarlevor.

Det var också kul att få veta mer om Maias förflutna, hur hon blev en varulv och hennes och Jordans förflutna.

Shadowhunters 3x8. A Heart of Darkness

Att Clarie blev dömd till döden oroar mig inte överdrivet mycket eftersom hon har huvudrollen i hela serien så något kommer dom göra för att rädda henne och med tanke på Jace situation hade det inte varit helt fel att få hjälp av Claven.

Jag är också lite orolig över om Lilith lyckades se till så att Simon blev att med sitt märke för det är det som gör att jag inte behöver oroa mig för honom just nu. Det är också kul att få scener som den mellan Alec, Izzy och Jace som har lite kännslor. Jag tycker att serien är lite dålig på att visa bandet mellan dom 3.

Shadowhunters 3x9. Familia Ante Omnia

Clarie spelar ett högt spel när hon valde att återuppliva Valentine. Men samtidigt så tycker jag att dom i alicante är lite väl överdrivna och ger en väldigt ohuman bild av skuggjägarna. Dom framställs som en diktatur där alla som bryter mot regler eller inte gör som ledaren säger blir mördad.

Jag tycker också väldigt synd om Simon som blev avslöjad till sin familj på ett fruktansvärt sätt. Jace har nu också de sista ingredienserna som han behövde för att väcka Jonathan.

Shadowhunters 3x10. Erchomai

Att Jace nu är tillbaka och är sig själv är väldigt uppskattat och helt ärligt är jag inte så rädd för att varken Clary eller Alec skulle ha dött. Det är en halv säsong kvar av serien och båda behövs för att föra storyn fram. Jag måste dock tyvärr säga att jag inte har varit så förtjust i serien. Det är en bra bokserie, men dom har inte riktigt fått till karaktärernas personligheter helt rätt enligt mig och det är ett problem. Jag bryr mig inte att storyn förändras, men karaktärerna är anledningen till att jag gillar böckerna

#shadowhunters #tv #tvserier #seriebloggen