Up to date i chicago serierna!

Nu är jag ikapp i chicago serierna vilket den senaste tiden har varit en prioritet eftersom dem generellt sätt alltid levererar bra avsnitt. Serien som jag fortfarande har lite problem med är Chicago Justice, jag har förhoppningar om att den ska växa för mig, men just nu känns det inte så. Nu märker man att många serier snart är klara för säsongen och att det inte finns så många avsnitt kvar. I vanliga fall vid den här tiden på året brukar det vara dags för mig att ta tag i marathon projekten men eftersom jag ligger efter i så många serier just nu kommer prion att ligga på att faktisk komma ikapp i de serier som jag ligger efter i.

Chicago Fire 5x21. Sixty Days

Jag tycker så synd om Cruz, han gjorde bara sitt jobb och plötsligt hamnar han mitt i en makt kamp. Jag vet inte om Mouth börjar bli gammal, men han kan faktiskt vara lite slapp ibland men det betyder inte att han är en dålig brandman.

Sen har vi Dawson pappa som verkar ha problem att klara skiljsmässan.

Den nya brandmannen och Severide verkar komma bra överrens och det känns som att de två behöver varandra.

Chicago PD 4x22. Army of One

Jag tycker det är bra att Jay insåg att han har tabbat sig i och med att det tog slut med Erin. Samtidigt som jag inte gillar att dem inte är partners längre, dock är det omöjligt att inte gilla den nya tjejen.

Fallet denna veckan var brutalt jobbigt. Pedofiler är avskyvärda i vanliga fall, men denna tog nog ändå priset genom att hålla ett barn kidnappat som också dog samtidigt som han går och bränner upp andra pedofiler. Han trodde nog själv att han var en Dexter men egentligen var han bara ett svin och jag förstår helt och hållet varför Erin lackade ur!

Chicago MED 2x23. Love Hurts

Säsongens sista avsnitt var spännande, ”bra” och händelserikt. Bra är det ju inte bara, där tänker jag självklart på det som hände Dr Charles och att han blev skjuten i slutet av avsnittet, jag hoppas verkligen att han klarar sig och om man ska bli skjuten så är nog utanför ett sjukhus bästa platsen.

Will gjorde slut med sin tjej efter några kloka ord från din bror vilket känns bra och är något man väntat på hela säsongen. April och Troy verkar ha en liten fling.

Sen har vi Robin, det känns bra att dem hittade vad felet var och att dem löste det tillslut i alla fall!

Chicago Justice 1x13. Tycoon

Avsnittet började bra med en hel del crossovers, och fallet denna veckan var överlag intressant med en byggkran som rasat ner och dödat en person. Jag förstår inte varför jag därför har svårt att komma in i avsnitten. Det borde vara lätt eftersom det är ett intressant ämne, men det är fortfarande något som saknas i denna serien för min del och helt ärligt så ser jag på den för att det är en del av chicago serierna och jag tror att det kan bli riktigt bra crossover avsnitt.

#onechicago #chicagomed #chicagofire #chicagojustice #chicagopd #tv #tvserier #seriebloggen