Jane the Virgin blir bara bättre och bättre!

Jag sitter alltid i början av veckan och tänker på hur bra jag ligger till i alla serier, men ändå av någon anledning så halkar man efter. Just nu är jag där jag ska vara med serierna som kommer ut varje dag. Dock ligger jag långt efter i doktorn kan komma som är mitt maraton projekt och om jag inte tittar på den denna veckan så kommer avsnitten att försvinna från tv4 play. Så det kan hända att jag måste ändra fokus till dem mot slutet av veckan och helgen…

Timeless 1x16. The Red Scare

Så var säsong 1 över och jag tycker att serien bara blivit bättre och bättre, så jag hoppas att den kommer få en säsong till även om det ser mörkt ut för den!

Jag tycker nämligen att själva tidsresandet i början var okej, men när väl Rittenhouse kom in i bilden och vred upp spänningen lite. Det sista avsnittet var nog också seriens bästa, jag älskar hur Lucy träffade sin farfar och fick honom att jobba undercover för henne under alla dessa år. Sen var konversationen med hennes mamma på slutet helt brutal. Att hennes mamma var en del av Rittenhouse gjorde mig inte jätte förvånad, men att hon inte var intresserad att höra om sin dotter som försvann och att hon tänkte stoppa Lucy var helt sjukt! Åh jag vill se mer!

DC’s Legends of tomorrow 2x12. Camelot/3000

Jag måste tyvärr säga att av alla DC serier som jag följer så är denna som jag tycker minst om, jag tror att det har med att handlingen inte känns så sammanhängande många gånger. Självklart har de något i varje säsong som är sammanhängande, men då tyckte jag att förra säsonen var bättre. I denna säsongen känns det som att dem ligger i underläge hela tiden då Rip kommer ihåg allt förutom att han en gång i tiden faktiskt var en god människa. Samtidigt som jag gillar Malcom som nu är en elakingarna så på något plan hoppas jag ändå att han ska lyckas.

Black Sails 4x5.

Det känns för jävligt att säga, men just nu väntar jag bara ut serien. Det är väl en halv säsong kvar och jag tycker inte den är intressant. Jag kommer knappt ihåg vad som hände i avsnittet som jag såg igår. Det jag kommer ihåg tydligt är slutet då det seglar in en hel arme med båtar mot Nasau. Nu är jag team pirat och det känns ju som att allt går åt helvete för dem. Så det kan vara anledningen att mitt intresse rasar. Dessutom höll jag på att bli skogstokig när jag trodde att de skulle döda Billy. Som tur var så tog dem sitt förnuft till fånga innan det blev så!

Jane the Virgin 3x13. Chapter Fifty-seven.

I detta avsnittet fick man se serien ta en ny riktning eller en nygammal är kanske bättre att säga. Nämligen att det kommer hända något mellan Jane och Rafael, vilket jag inte alls är emot. Jag tyckte alltid att de två var en bättre fit än vad hon var med Michael.

Frågan är bara vad Rafael har gjort egentligen och vad det stod i den boken som hans flickvän skickade till polisen. Och varför ville Rafael gömma den hos Petra? Jag har en känsla av att hon kommer att råka illa ut nu när hon har erkänt att hon puttade på kroppen!

#timeless #blacksails #janethevirgin #legendsoftomorrow #tv #tvserier #seriebloggen