Switched at Birth's sista avsnitt!

Jag måste erkänna att jag inte hade kolla på att detta var seriens sista avsnitt när jag satt på det, men jag förstod ganska fort att det var något speciellt med det. Så det fanns två alternativ, antingen så var det avsnitt nummer 100 eller så var det avslutningen på serien. Men med tanke på hur bra alla fick det så insåg jag att det var det sista avsnittet.

Bay verkar äntligen få lite framgång. Hon hamnade i en tidning och har en stor potentiell kund. Hon kändes lycklig även om Travas åkte iväg till Japan, jag hade ju hoppats på att det skulle bli hon och Emmet i slutändan. Men jag måste ändå erkänna att efter det slutet som de fick med alla Flashbacks var riktigt fint och jag gillade det verkligen!

Daphne hade lite motgångar men insåg också att motgångar är en del av livet och något som hon måste kämpa mot. Det går inte heller att förbi se att hon kommer få det svårare än många andra att faktiskt lyckas. Men det bästa av allt var nog ändå att hon och Mingå blev tillsammans igen. Jag tycker att han har varit den bästa killen hon hittat med undantag av Wilke, men det var så längesedan att man glömt bort det.

Regina bestämde sig för att flytta, vilket man faktiskt kan tycka verkligen var på tiden! Men jag förstår också att det gjorde serien lättare att göra om de alla bodde på samma ställe! Även hon tog sitt förnuft till fånga och dumpade lammköttet och fick Eric att gå till polisen så att de i slutändan faktiskt skulle kunna vara en familj.

Även Toby hittade vad han vill göra med sitt liv och detta valet tror jag till och med att hans pappa kan vara stolt över. Det var också kul att han fick se en person med down syndrom som faktiskt kunde ta hand både om sig själv och andra.

De försökte även skapa lite drama mellan Kathryn och John, men det kändes bara löjligt och var löst på typ två scener så där han man inte ens bli orolig.

Överlag tycker jag faktiskt att detta var ett riktigt bra avsnitt och framför allt ett riktigt bra avslut på en serie som man har följt under fem år. Den var aldrig min favoritserie och vissa storylines och delar av säsonger har varit ganska långtråkiga, men det finns en charm i serien och framför allt när man tänker på hur de lyfter fram familjeband och man kan vara en familj även om man inte är den typiska familjen vilket dem har gjort väldigt bra. Dessutom har de verkligen lyft fram olika sjukdomar och där då framför allt hörselsjukdomar då många av skådespelarna själva är döva vilket jag tycker var annorlunda men också väldigt bra. Jag får väl också erkänna att jag slutat tänka på det för att det blivit så normalt för vilket också är ett täcken på att serien verkligen har gjort nytta!

Så jag tänker avsluta detta inlägget på samma sätt som Switched at Birth gjorde:

Long Live Love!

#switchedatbirth #tv #tvserier #seriebloggen