Black Sails Säsong 4 avsnitt 7-10

Jag har haft svårt för de två senaste säsongerna av serien och när jag då hamnade efter i alla serier som jag gjorde för ett tag sedan så valde jag att pausa black sails tills det att dem visat sista avsnittet och jag på det sättet kunde se alla i rad och förstå vad det är jag faktiskt kollar på. Jag hoppas att det var ett bra val!

Avsnitt 7

Slutet närmar sig och det ser faktiskt en gnutta bättre ut för piraterna. I Boston har de lyckats övertala Elinors farmor att stötta dem och i Nasu försöker de splittra John och Flint, men det verkade som att Flint lyckades övertala John om att de ska sammarbeta för när de gör det så är dem oslagbara. Problemet är ju när man älskar någon vars liv är hotat så kan man ibland göra dumma saker och just nu är väl sm Flint sa, kriget viktigare än ett liv.

Anne var också uppe och gick, så hon lever än så länge men frågan är hur länge för hon ser ganska risig ut!

Avsnitt 8

Billy hade rätt och Flint och Silver blev ovänner, nu är det till och med ett gäng som är efter Flint och ska döda honom. Samtidigt som han har skatten. Jag förstår hela bråket och varför de håller på som de gör. Samtidigt som det gör mig riktigt irriterad. Billy har jag ju också alltid gillat men han har bytt sida och jag är team pirat här.

I Boston gick allt som planerat men även där kom känslor i vägen och istället för att göra det som krävs för att vinna och gifta sig med någon rik random person så säger hon nej! Jag blir så trött på dem, så klart kommer dem förlora nu!

Avsnitt 9

Ett avsnitt kvar och jag är så glad över att jag valde att se alla avsnitten i rad. Det är inte så att jag alltid kan hålla fullt fokus på vad som händer, avsnitten är långa. Men jag är ändå med och förstår serien bättre nu. Just nu kan man väl säga att allt har gått åt helvete. Det är fullt krig på havet Flint, John Silver och Silvers lojale vän är kvar på ön medans deras vänner ligger i havet och skeppet brinner. Jack är påväg, men personen som skulle visa vägen dog ombord och Max var inte med så mycket i avsnittet så jag vet inte vad som händer i Boston just nu.

Avsnitt 10

Jag förstår knappt vad som hände här, men serien fick faktiskt ett mycket lyckligare slut än vad jag hade förväntat mig även om jag egentligen inte gillade det.

John Silver lurade dem alla han fick slut på kriget, men det betyder nödvändigtvis inte att folket blev lyckliga. Hans tjej som han också lyckades rädda tack vare Flint var också riktigt sur på honom vilket jag kan förstå.

Att han sen skickade iväg Flint till ett arbetsläger gjorde mig faktiskt riktigt sur. Det som då vägde upp det lite var att Thomas var där och på så sätt fick Flint ett lyckligt slut också.

Jack, Anne och Max är en underlig trio men jag tror faktiskt att dem blev ganska nöjda med hur det gick för dem. Samtidigt som Jack tycker att det är viktigt att berätta historien utifrån sitt perspektiv.

Allt om allt har serien varit okej, dock inte mer än så. Ibland har den varit riktigt svår att orka hänga med i och jag är glad över att den är över. Den kanske passar bättre att sträck se, problemet är bara att avsnitten är så sjukt långa!

#blacksails #tv #tvserier #seriebloggen