Veckans serietips "Star Crossed"

Ibland får bra serier bara 1 säsong, så är det. Sen är det som serierna som har en massa potential men som kanske inte riktigt lyckades komma fram under sin första säsong, samtidigt som konkurrensen var allt för hård på kanalen som dom gick på. Star Crossed är en sådan serie, men såg vecka efter vecka att det verkligen fanns en bra story, ibland lyckades dom få fram den. Ibland blev det ett litet snesteg.

Star Crossed utspelar sig i framtiden där ett skepp med utomjordingar har crashat på jorden. Människorna trodde att dom var under attack och spärrade snabbt in alla utomjordingar på ett område där dom fick bo och leva, utan någon riktig chans till ett vettigt liv. Flera år senare börjar ett program att utvecklas där några elever ska börja high school för att få dom integrerade i samhället, men det är många som inte gillar den iden alls!

Grund storyn tycker jag är riktigt bra och jag hade gärna sett mer av serien egentligen, framför allt eftersom den bara blev bättre och bättre, men nu blev det inte så och vi får leva med den säsongen som vi har. Så vill man ha ett lite kortare serie projekt med endast 13 avsnitt är star-crossed ett bra alternativ. Framför allt om man gillar Sci-fi...