Veckans Serietips "Atlantis"

Atlantis är en serie som jag helt ärligt inte var så imponerad utav, jag tycker i början var vart annat avsnitt bra och sen var allt dåligt, för att sedan sluta jätte spännande och det gjorde att jag ville sen till säsong direk

Så att ge serien ett betyg är inte så lätt, då kvaliten gick upp och ner väldigt mycket.. Men det är en historisk serie med en twist. En del charmiga karaktärer men många som är ganska odrägliga också.

Ja som ni märker är jag ganska kluven när det kommer till denna. Plus var miljön, som kan liknas med gamla romariket. Fast en man från vår tid åker i en ubåt och letar efter sin pappa så hamnar han i Atlantis.

Så tycker jag att serien är sevärd? Ja, det gör jag, men inte om man har något bättre att se på, den har sin charm och är mysig även om den blir lite långtråkig ibland. Hade det inte vart för att den var riktigt bra på slutet hade jag sagt nej direkt, men nu känner jag att jag i alla fall ska ge säsong 2 en chans många serier blir faktiskt bättre när man kommer in i dom!