True Blood 7x4.Death Is Not the End

Vad duktig jag har varit det senaste med att kolla på serier. Det har kanske lite med att den extrema värmen har försvunnit, så man faktiskt kan vara inne. Fortfarande har jag väldigt ont om tid och jag är sjukligt stressad inför flytten till USA. Nu kanske det blir avresa för mig på tisdag i alla fall, visumsprossesen verkar ha kommit igång en en sjukt stor stressvåg bara sköljde in över mig. Ska nog börja packa första väskan nu!

Men om vi ska fokusera på det viktiga, nämligen True Blood, jag tror att det är den och Teen Wolf som jag fokuserar på att se klart först, det blir för rörigt för mig om jag ska se ikapp allt samtidigt....

Detta avsnittet verkar det som att dom inte tog död på någon stor karaktär direkt, först trodde jag att Arlene var död och det gjorde mig lite sur, men när hon överlevde och Eric var borta fick jag panik han får inte dö än.

Finaste scenen i avsnittet var när Sookie såg att det var Eric som kom åhh vad jag shoppar dom två! Sen är alla Eric och Pams tillbakablickar jätte roliga, varför började dom med det först nu?!