Serieåret 2013


 Hej på er! Om du nu är någon mer än jag som läser bloggar på nyårsafton så vill jag passa på att önska er alla ett riktigt gott nytt år!

Jag tänkte göra en snabbgenomång på serieåret 2013. Då gäller det serierna som jag sett på som vissats och inte äldre serier som jag haft som maraton projekt. Alla serier få stjänor som visar vad jag tycker om serien just nu och vissa serier får en liten kommentar med!

2 Broke Girls ***

90210 ***
En bra serie som fick slut i våras, det är inte något jag sörjer, serien fick ett jättebra slut och hade gjort sitt
Almost Human ***

Arrow ****
En av de bästa serierna som började förra säsongen!

Atlantis *

Awkward **

Baby Daddy ***

Beauty and the Beast ***

Bones ****

Bunheads **

Chicago Fire ***

Dallas ****
Den kan vara hur såpig som helst, men vem kan motså allt drama i Dallas (sen har jag ett fint ship med)
Dexter ****
Hade det inte varit för att Bethany joy Lenz skulle vara med att jag aldrig börjat följa min favorit massmörade och oj vad bra den var!
Downton Abbey *****
Jag vet inte om jag med ord kan förklara hur mycket jag ÄLSKAR Downton Abbey. Helt klart en av de bästa serierna som jag någonsin sett och en serie som jag kommer se MÅNGA gånger! Jag säger som alltid har du inte sett Downton Abbey gör det, du vet inte vad du går miste om!
Elementary ***

Glee **
Säsong 6 blir seriens sista och bra det. Glee börjar tappa greppet. Förlusten av Finn/Cory har inte gjort det lätt för dom. Serien har inte någon intressant story alls och i avsnitten som musiken inte är bra, har serien inte alls mycket att komma med!

Graceland *****
Sommarens stora överraskning som jag inte hade planer på att se, men OJ vad bra den var. Jag var helt fast efter första avsnittet och Graceland var helt klart min sommarfavorit och jag längtar till säsong 2!
Grey's Anatomy ****
Älskade Grey's vad händer?! Det har aldrig hänt innan att jag inte ger Grey's högsta betyg. Jag tyckte att säsong 9 var helt okej inte så dålig som många tyckte, men säsong 10 har inte imponerat på mig, Ibland leverar dom avsnintt som är gryma, men dom kommer med större och större mellanrum. Därför har jag fått gå ner en stjärna. Men den har så många gryma säsonger bakom sig så det vore inte snällt att sänka den mer...

Hart of Dixie *****
Jag älskar Hart of Dixie, underbar mysserie somjag inte kan få nog av. Dock kan jag få nog av Joel...

Nashville ****
Måste säga att jag verkligen gillar säsong 2!
New Girl *
Åhh vad Jess är irriterande, jag och min kompis satt för ett tagsedan då ett avsnitt gick på tv och diskuterade hur dålig skådis hon är. Hon spärrar upp ögonen, ser arg eller ledsen ut och gapar lite. Mute på henne. Dock älskar jag Schmidt och han är anledningen jag ser på serien och Cece.
Once upon a Time ****
Säsong 3 har varit awsome, seriens bästa säsong helt klart!
Parenthood ***

Pretty Little Liars **
Evighetsserien utan något slut, jag blir bara mer och mer irriterad på serien ju mer jag ser den. Dock gillar jag de två senaste avsnitten. Mycket till och med!!
Regin *****
Att beskriva Regin som underbar är en underdrift. Helt klart en av hösten 2013 bästa serier! Underbara Frary ett av mina störta ship just nu!

Revenge ****
Säsong 2 var mesig och ganska tråkig. Men vilken comback säsong 3 har varit! Shit vad bra Revenge är igen :)

Revolution *****
Det är inte ofta jag blir så kär i en serie som jag blev i Revolution. Så grymt bra den är. Säsong 1 var fantastisk och säsong 2 var bara riktigt bra. vilket kunde kännas lite tamt ibland när man jämför med säsong 1. Men fortfarande en av de bästa serierna på tv just nu! :)

Saving Hope ***

Smash ****

Suits *****
Här har vi en sådan serie som jag borde ha börjat se för längesedan och shit så bra den är. Samma kusin som tipsade mig om Downton abbey tipsade mig om denna. Han har bra smak den killen. Nästa serie från hans lista är house of Cards!

Supernatural ***

Switched at Birth **

Teen Wolf ***

The Big Bang Theroy ***
Sheldon Cooper!!! Vad mer finns det att säga! :)

The Carrie Diaries **

The Fosters ***

The Goodwin Games **

The Lying Game ***
Att sluta en serie som dom gjorde med denna borde vara förbjudet. Bara att börja läsa böckerna...

The Originals *****
Åhh underunderbara Klaus, går det att göra annat än att älska honom och hans familj?! Denna serien är också en av höstens höjdare. Jag saknar bara klaroline!
The Secret Life of the American teenager ***
Detta är en serie som jag följt under många år och verkligen gillat. Men tillslut så är det dags för serier att sluta och denna borde slutat en säsong tidigare...

The Tomorrow People ***

The Vampire Diares ***
Denna serien saknar orginalerna så är det bara. Även om säsong 5 är bättre än säsong 4 så är jag trött på Elena och till och med Damon nu. Caroline har inte någon viktig roll längre och allt handlar om triangeln igen. Tråkigt tycker jag. Dock älskar jag Katherine, mer av henne!

True Blood ***

Twisted ***

Vikings ***

#1 - - Guest:

Jag håller med dig om att Grey's har tappat lite av gnistan och det är synd. Men den är fortfarande en favorit hos mig. Men bäst är The Big Bang Theory =) och Almost Human är en stor ny favorit här hemma hos mig.
Nashville tillhör också favoriten medan jag har börjat tröttna på Hart of Dixie, tycker inte om att den har blivit som en dålig såpopera där försök till humor känns så tillgjort.
Jag har mycket att säga om många, men det få räcka så =)