Torrey DeVitto&Paul Wesley

Som ni kunde läsa i mitt förra inlägg är jag inte ett jätte stort fan av Nanny Carrie aka Torrey De Vitto. Så när jag såg att hon var med på promo bilderna för säsong 4 av TVD blev jag inte direkt överlycklig. Jag har hittils inte sett att hennes rollfigur har något vettigt att komma med... Det får mig att tänka tanken, undra om hon är där för att hon är gift med Paul Wesley... Vilket leder till nästa skrämmande tanke (som kanske är långsökt, men ändå inte), tänk om hon kommer bli ett love intresst för Stefen! Nonono Stefen och Elena are ment to be och så är det bara.

Nu blev detta ett klago inlägg istället för att skriva hur mycket jag längtar till att säsong 4 börjar. För som jag längtar så många frågor som måste besvaras! Jag hoppas verklien att Torreys roll blir lite mer spännande och att jag någon gång ska glömma bort hur mycket jag hatade henne i One Tree Hill men det känns ganska långt borta just nu...

#1 - - engqvistbellsi:

Har två tävlingar på gång! Ena avslutas imorgon, du kan vinna smycken för 300 kr, valfria! Och på ena kan du vinna ett valfritt mobilskal värt 500 kr! In och tävla :)

#2 - - Guest:

SV: Precis! Det var därför som jag inte såg avsnittet förrän igår. Jag prioriterar inte Awkward.

Vad roligt att du sett klart Once Upon A Time! Det är faktiskt en väldigt bra serie :)

#3 - - Guest:

jag gillar inte heller henne, men om hon o stefan blir ihop i serien ok så gör dde mig inget :D Då har ju Damon Elena för sig själv :D Dom är ment to be ;)

#4 - - SofiaMattsson:

World of Fantasy så får man inte säga!! Haha Jag är en vart annat avsnitts person så jag är både team Damon och Steffen. Kan verkligen inte bestämma mig. Jag började som steffen i säsong 1 sen blev det damon och nu har jag insett att jag inte kan bestämma mig och jag kommer bli lika glad / besviken vem hon än väljer. Men det känns som att alla är team damon så någon måste vara hålla på stefen ;)

#5 - - Guest:

Något som skulle bli riktigt awkward på inspelningen är ju om dom gör ett partnerbyte och hon blir ett kärleksintresse för Damon, haha.

#6 - - Guest:

haha okej då :P

Har haft lite dö-tid på seriefronten de senaste så började kolla lite på Glee idag.... de är något du kollar på har jag för mig? Verkar riktigt bra faktiskt efter bara ett avsnitt så kanske har ett nytt projekt där. :D hehe. Sett trailer o så på glee förut men då tyckte jag de verkade dåligt men.... Kanske inte är så dumt :D

#7 - - SofiaMattsson:

World of Fantasy jag gillar Glee, jag trode att det skulle vara något high school musical likande innan jag började se på den men jag gav Glee en chans och efter 2 avsnitt var jag hellt hooked :)