Veckans Serietips "Make it or Break it"

Till ära av Make it or Break it som har blivit nerlagt efter 3 säsonger så får det bli veckans serie tips.       

MIOBI handlar om ett gäng ungdomar som har dedikerat hela sitt liv till att bli gymnaster. Man får helt enkelt följa unga elitidrottare som för söker hitta sin väg i livet och samtidigt vara bäst och återhämta sig från skador. Längre ner kan ni också läsa min recenstion av det sista avsnittet.

 

Make it or Brake it 3x8. United Stakes Serieavlutning
Ni anar inte hur orolig jag var innan detta avsnittet! Serieavlutning på en serie som har så mycket kvar att ge! Sen när Kalye åker dit för doping och den lilla skitungen Wendy sitter brevid och ler falskt ville jag skrika. Men jag är också så glad att Lauren kom med i laget, självklart hade det sugit hårt om inte alla av the rock tjejerna inte kom med, men Lauren har alltid varit min favorit! Jag tycker det var kul att Sasha kom tillbaka i detta avsnittet också det knöt ihop säcken på ett bra sätt. Det ända som saknades var Emily, det hade varit kul om hon hade kunnat komma tillbaka på något sätt!
Men tack Make it or Break it för 3 riktigt bra säsonger och så antar jag att man själv för bestämma vem som vinner... SVERIGE! :)


#1 - - Guest:

SV: Det hoppas jag med ! (:

#2 - - Guest:

Jo det är visserligen sant men den tyckte jag verkad emest spännande :D

#3 - - Guest:

Hej! Fin blogg. Vilken är din favorit serie? :)

#4 - - Guest:

Vilken e den favorit serie ? =)

#5 - - Guest:

denna serien var en av mina favoritserier! synd att den la ned!

#6 - - emma_gif99:

vars ser man den?

#7 - - SofiaMattsson:

det var längesedan jag kollade på den men testa project free tv