Veckans Serietips "Gossip Girl"

 

Veckans Serietips Gossip Girl

Gossip Girl var en av mina absoluta favoritserier när den kom. Jag började se den för det är samma person som skapade Gossip Girl och också skapade The OC. I säsong 1 är det ganska många likheter mellan serierna. Huvudrollsinnehavarna likande varandra och hade likande roller Serene/Marissa Blair/Summer är nog de som verkligen liknade varandra mest men även Dan och Ryan hade lite likheter med att vara den ”fattiga outsidern”.

Gossip Girl utspelar sig på the upper east side i New York och följer ett gäng priviligerade tonåringar. Att tillhöra New Yorks elit är inte bara en dans på rosor. Framför allt inte när den allvetande Gossip Girl är överallt och ser allt man gör. Inte nog med det så postas allt på Gossip Girls hemsida.

Mitt tips för regniga sommardagar är att slå sig ner framför Tv/Datorn och dröm dig bort och följ Serena, Blair, Chuck, Dan och Nate i deras vardag i storstädernas storstad New York.



#1 - - Guest:

åh tack så mycket! Jo man måste ju ha rätt inställning på livet om allt ska funka bra :)!

#2 - - Guest:

sv: Haha skönt, måste nog dra ner lite på mitt serietittande efter att ha sett hela säsong 1 och 2 samt 2 avsnitt av säsong 3 på 7 dagar.. ;)

#3 - - LindaLinnros:

jag håller verkligen med dig :) min LV väska kostade massor men det e lite för mkt för mig som 18 år :) men ska köpa den!:D

#4 - - Guest:

sv: den var bra så det tycker jag absolut du ska göra! :)
haft en bra dag?

#5 - - Guest:

Jag älskar Gossip girl! :D Förra sommaren när jag inte hade något sommarjobb låg jag inne och såg alla säsonger av Gossip Girl, Rederiet och Andra Avenyn :D