Avsnittsmmanfattning vecka 24

911 - Säsong 7 - Avsnitt 6

Det blev lite kaos när Chimney inte dök upp på sitt egna bröllop. Jag blev faktiskt lite orolig där ett tag att dom inte skulle hitta honom i tid, men det gjorde dom ju tack och lov. Men med en bra spaning från teamet som listade ut att han blivit smittad av en person som dom träffat tidigare när dom varit ute på ett uppdrag som gjorde att han tappade minnet och bara kom ihåg saker från flera år tillbaka. Så lite synd att dom inte fick bröllopet som dom hade planerat men ändå fint att dom fick gifta sig i avsnittet. Sen har vi ju Buck som kan ha den bästa storyn i serien just nu.

Pretty Little Liars - Summer School - Säsong 2 Avsnitt 7

Bra avsnitt, men det känns lite sjukt att det nu bara är ett avsnitt kvar. Jag håller med om teorin om att Karens mamma är skum, men frågan är om hon verkligen hade kunnat göra något mot sin dotter. Utesluter det inte även om det egentligen känns långsökt, dock skulle hon ju behöva komma ut från rummet där hon är inlåst för att kunna göra något. Tror nog snarare att det är någon annan från kyrkan som är boven i dramat, men troligtvis är det ju inte någon av dom som redan har nämnts som misstänkta, samtidigt som det bara är ett avsnitt kvar för dom att knyta ihop det på... Det är nu också en person som är kvar som ska testas nu och det känns ju som att det kan komma att bli något stort! 

Grey's Anatomy - Säsong 20 Avsnitt 10

Att Cathrine bara skulle ge sig hade ju inte någon förväntat sig men att tvinga Meredith att ge upp sin forskning var att gå lite för långt. Det finns ju något i det som dom håller på med och att tvinga bort dom från sin forskning för att hon är sur på dom är väldigt småsynt, elakt och faktiskt lite korkat. Så det kändes ändå bra när dom inte bara gav upp även om dom ännu inte har vunnit fighten. Det känns också som att vi kanske börjar närma oss Richards uttåg ur serien och om det är så hoppas jag verkligen att det blir ett värdigt sådant. För det förtjänar han! Sen var det kul att alla interns verkade klara provet, nu är det bara att hoppas att Lucas får stanna, kan ju ändå hoppas att Baileys inflytande kan göra skillnad i frågan. 

911 - Säsong 7 Avsnitt 7 

Shit vilket bra avsnitt och Maggie var helt fantastiskt eller Jennifer gjorde en så bra skådespelarinsats i avsnittet. Allt från när hon tog emot samtalet till när dom insåg att kvinnan i bilen som ringde faktiskt var bortrövad och hur dom faktiskt hittade mannen som hade tagit barnet var så bra och spännande. Det som dock gjorde mig lite fundersam var Eddies nya storyline, att han flyttade ihop med en sin tjej lite för fort var uppenbart, men att han nu är på dejt med en annan som dessutom är väldigt likt hans ex känns lite skumt och jobbigt. Som att han kanske inte är på en helt bra plats just nu helt enkelt… 

Strandhotellet - Säsong 2 Avsnitt 2

Jag måste säga att jag tycker att det känns väldigt märkligt att dom fortfarande håller det hemligt för Walter att Petra är död. Det kommer inte bli bra när han får reda på sanningen. Sen har vi ju hela grejen med den nya mordgåtan som jag faktiskt tycker är ytterst märklig och dåligt genomförd. Om han inte åker ditt på  det så är det väldigt konstigt och helt ärligt så förtjänar han det. För faller man så lätt förr hot och grupptryck är man faktiskt ganska farlig även om man är snäll