Wednesday– Säsong 1

Den som missat serien Wednesday har nog levt under en sten de senaste månaderna. Får nog ändå erkänna att hypen kring serien gjorde att jag kanske hade förväntat mig lite mer av den. Men med den lilla kritiken så måste jag ändå säga att den var bra. Nu är ju det en redan känd karaktär som serien handlar om, men jag kände inte till henne sedan innan så det tog mig ett litet tag att komma in i serien, förstå karaktärerna och världen som serien utspelar sig i.

Det är ju omöjligt att inte älska Wednesday som karaktär hon är så himla charmig på sitt extremt o-charmiga sätt. Hennes roomie var ju hennes stora motsatts och var så himla söt och snäll vilket gjorde dom två ihop en magisk combo. Jag gillar ju serier med övernaturliga inslag, sen var det inte det som gjorde serien så bra, det var universumet serien utspelar sig i, där alla varelser existerar i samma värld och vet om varandra, men kanske inte accepterar och gillar varandra.

Sen kan ju det som både förstörde men också var tillfredställande var att jag genast listade ut vem som var monstret även om dom försökte få oss tro annat. Dock blev jag lite förvånad över hjärnan bakom allt.

Jag tycker att det är kul att Netflix redan har gått ut och bekräftat det kommer bli en till säsong.