Sex Life - Säsong 2

Det här var lite en serie som jag glömt bort att jag sett, i alla fall fram till dess att jag såg trailern till Säsong 2. Och när man väl blir påmind kommer man ju också ihåg att den slutade med en cliffhanger som man bara måste få svar på.

Jag måste nog ändå säga att jag blev lite förvånad över vändningen som serien tog, men samtidigt så tycker jag att dom knöt ihop det hela bra och jag gillade också att denna säsongen hade fokus på mer personer, eller i alla fall att man fick se de olika personernas perspektiv. Där serien börjar är vi mitt i en ganska infekterad skilsmässa mellan Billie och Cooper. Jag tror ju att alla förväntade sig att hon skulle vara tillsammans med Brad, men han har en ny flickvän som väntar barn. Generellt känns det som att alla bara försöker hitta ett bra sätt att leva på även om Cooper kanske har spårat ut lite.

Egentligen var det kaos och mycket fram och tillbaka tills typ det sista avsnittet. Där Cooper tog tag i sitt liv igen, han och Billie kunde vara vänner. Billie och Malik gjorde slut och man såg också att det verkligen fanns hopp för henne och Brad igen.

Säsong 2 blir seriens sista vilket inte gör mig så mycket, jag tycker ändå att den fick en bra slut och vissa berättelser behöver man inte dra ut på i en oändlighet.