Avsnittsammanfatttning -vecka 38 del 2

Det var längesedan jag hade så många serier att se på så att jag kunde göra ett sånt här inlägg på en vecka och nu kan jag göra två.

New Amsterdam - Säsong 5 Avsnitt 1

Jag gillar Helen och jag gillar Max, jag har dock aldrig varit en av som som promt har behövt se dom två tillsammans. Vilket ändå känns bra med tanke på att det verkar som att Helen faktiskt inte kommer vara med så mycket mer i serie. Jag har också förstått det som att serien har fått en sista säsong med 13 avsnitt för att kunna knyta ihop och avsluta serien på ett vettigt sätt. Det gillar jag verkligen. För jag vill att serien ska få ett bra slut, även om jag kanske har tröttnat på serien överlag.

Sanditon – Säsong 2 Avsnitt 2

Jag tycker ändå att man ganska fort började förstå vilken riktning man vill styra serien. Soldaterna som slagit läger i närheten. Har en känsla va att Charlottes syster kan hamna i ett litet triangeldrama med soldaterna. När jag tänker efter tror jag att Charlotte kan hamna i ett likande läge också. Men jag tycker också att det kan vara okej att låta henne sörja Sidney ett tag. Jag förstår att hennes familj saknar pengar men hon verkar ju lösa det bra ändå.

Chicago MED - Säsong 8 Avsnitt 1

Jag är som alltid glad när Chicago serierna kommer tillbaka, jag har haft så mycket att göra det senaste att det kom som en positiv överraskning för mig. MED slutade med en ganska brutal cliffhanger även om man ändå kunda ana att polisen inte skulle överleva men läkarna skulle göra det. Nu verkar det som att Dylan tänker sluta på MED. Han var ju aldrig en stor favorit hos mig och jag tyckte att han gjorde mycket korkade saker mot slutet av förra säsongen. Så jag ser hellre att dom lägger fokus på Emma och andra karaktärer som jag gillar.


Chicago Fire – Säsong 11 Säsong 1

Jag var ju lite orolig för Kelly och Stella efter förra avsnittet men det verkade ju lösa sig snabbt även om Kelly kanske göra saker utan att tänka ibland som också gör att han får problem. Sen har vi den nya brandmannen, kan ju bli problem där med, men han verkade ju ändå bra. Överlag är jag bara glad över att Chicago Fire är tillbaka!


Chicago PD – Säsong 10 Avsnitt 1

Att Hank skulle vara lite stukad efter det som hände med Anna var ju att förvänta sig. Jag tyckte ändå att det var fint att många spelade med och lät han göra det som han behövde göra för att bearbeta det. Dock också nyttigt att någon sa ifrån. Det jag hoppas på är att den unga polisen får jobba mer och mer med intelligence. Jag gillar framför honom och Jay tillsammans. För det här avsnittet var väldigt mycket än fortsättning på säsongsfinalen och jag har inte riktigt fått grepp om åt vilket håll säsongen kommer gå än.