Avsnittsammanfattning Vecka 44 Del 2&Vecka 5

Hade fullt upp förra veckan och helgen vilket gjort att jag ttappat tempot lite på uppdaterringarna. Men här kommer sisa inlägget för vecka 44 och första inlägget för vecka 45.

Chicago Fire – Säsong 11 Avsnitt 6

Det är lite kul att Stella är så avundsjuk på Kellys mordbrandsutredare kollega. Framför allt med tanke på hur många manliga kollegor Stella faktiskt har. Sen måste ju Kelly få ha kvinnliga vänner utan att det ska betyda något. Det var också väldigt underhållande att se Gallo, Ritter och Mouch försöka bli vän med Carver. Han är ju lite udda eller udda är kanske fel ord mystisk är nog mer rätt och man vill ju veta mer om vem han egentligen är! Jag tyckte också så synd om Joe och hela adoptionsgrejen, jag hoppas verkligen att det löser sig så dom får adoptera Havi!

Grey’s Anatomy – Säsong 19 Avsnitt 3

Jag är så löjligt förtjust i den här nya säsongen och jag älskar att dom nya internsen får så mycket tid. Jag vill bara lära känna dom mer och mer känns det som. Älskar också att Allison var med i det här avsnittet och att Baliey kommer tillbaka till sjukhuset, även om man visste att det bara var en tidsfråga anyways. Eftersom man vet att Merediths deltagande i den här säsongen är begränsat hade man ju hoppats på att det kanske skulle vara lite utspritt så att längtan inte blir för stor. Men det verkar som att hennes avsnitt ska avverkas i rasande tempo och så får vi se vad dom hittar på. Jag gillar också att Zola får en så stor roll i den här säsongen, man märker att hon börjar växa upp nu!

The Handmaids Tale – Säsong 5 avsnitt 10

Shit vad det hände mycket i det här avsnittet. Nick hjälper USA, det var dock på tiden han har ju inte varit en sann vän till Gilerad. Jag blev också väldigt förvånad över det som hände med Jeanine och att hon blev hämtad, frågan är varför. För har ju svårt att tro att Joseph har något med det att göra, Eller, det bror ju på vart hon förs… Det känns ju nu som att Lydia är redo att byta sida eller i alla fall inte längre vara Gileard så trogen. Sen har vi June som tvingades fly och Luke blev gripen efter att han räddad livet på henne. Sen kan man ju säga att det var minst sagt ironiskt att June och Serena var på samma tåg.

Chicago MED – Säsong 8 Avsnitt 7

Att Will och Hannah ska bli ett par känns bara om en tidsfråga och jag gillar det. Hela grejen med att det inte finns medicin och och kläder. Det känns nästan lite som New Amsterdam vibbar på Shannons storyline och jag gillar inte det. Förstår dock att det är ett problem i USA och kanske världen just nu men det betyder inte att det är så intressant att följa. Sen hade vi Deans son som kom in till sjukhuset antar att det är därför vi fått lite backstory där innan och det kan ev bli intressant att följa.

Chicago PD – Säsong 10 avsnitt 8

Så fick vi följa Haley i hennes jakt på polischefens son. Dom har ju långt från löst det men jag hade nog blivit besviken om dom gjorde det i ett avsnitt också. Framför allt med tanke på hur mycket som hr byggt upp inför detta avsnittet. Sen är frågan om dom kom något framåt i slutändan. Nu vet både Sean och polischefen vad dom gör så överraskningsmomentet är ju helt borta nu i alla fall. Sen är frågan om polischefen är ond eller om han bara har svårt att förstå vad hans son håller på med….